Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc Rovezzanese Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5459
Fc Rovezzanese Gremkowce FC
Termopili Tactiek Grem4132LWnr7
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
63.8 gemiddelde waardering 69.3
formidable Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Kucklick met de inworp. Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro geeft de bal voor. Maniatis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniatis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Lendoiro probeert naar een medespeler te passen. Milesi geeft de bal voor. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski schiet op doel. Armando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 0:1

5e minuut.
Lendoiro is nu in balbezit. Lendoiro geeft een lange en hoge pass. Szőnyi kopt de bal weg. Xanbutayev geeft een hoge lob. Bouzaiemi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lendoiro geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siekierecki springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Xanbutayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbutayev passt de bal met de wreef. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki draait met de bal, schiet en ... Þórvaldsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 1:1

15e minuut.
Lendoiro rent richting de bal. Lendoiro passt de bal zonder na te denken. Bouzaiemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki schiet op doel. Þórvaldsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:1

22e minuut.
Marynarz geeft de bal voor. Inworp. Penchev met de inworp. Duval is nu in balbezit. Duval schiet op doel. Armando bokst de bal weg.

26e minuut.
Lentner speelt de bal door. Klungelig pakt Penchev de bal. Penchev speelt de bal door. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:2

28e minuut.
Batrović probeert naar een medespeler te passen. Duval is nu in balbezit. Duval passt de bal in één keer door. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski haalt uit met een fantastische trap. Armando bokst de bal weg.

31e minuut.
Zizi kopt de bal weg. Daar is Batrović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maniatis geeft de bal voor. Bouzaiemi is nu in balbezit. Bouzaiemi haalt uit met een fantastische trap. Þórvaldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Klungelig pakt Zizi de bal. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval passt de bal met de wreef. Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cikowski schiet op doel. Armando probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Mrkić geeft een lange en hoge pass. Chadwick kopt de bal weg. Lentner probeert naar een medespeler te passen. Duval bereikt de bal nog maar net als eerste. Duval schiet op doel. Armando bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 54%, Gremkowce FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:2

46e minuut.
Hari komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Batrović speelt de bal door. Chadwick bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cikowski. Cikowski krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Lentner speelt de bal door. Batrović speelt de bal door. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:3

60e minuut.
Milesi kopt de bal weg. Batrović bereikt de bal nog maar net als eerste. Batrović passt de bal zonder na te denken. Duval is nu in balbezit. Duval draait met de bal, schiet en ... Paal! Armando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:4

61e minuut.
Nájera komt het veld opgelopen. Karavatellis komt het veld opgelopen. Chanes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Kucklick geeft de bal voor. Klungelig pakt Lendoiro de bal. Karavatellis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chanes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Xanbutayev verovert de bal door een tackle van achteren. Marynarz is nu in balbezit. Marynarz geeft een lange en hoge pass. Mings kopt de bal weg. Karavatellis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Jouan komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Van Langhenhove passt de bal met de wreef. Xanbutayev rent richting de bal. Xanbutayev speelt de bal door. Jouan rent richting de bal. Jouan draait met de bal, schiet en ... Þórvaldsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Cikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadwick legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Subrata komt het veld opgelopen. Chanes neemt de penalty, wat een uithaal! Armando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:5

79e minuut.
Jouan rent richting de bal. Nájera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jouan onderschept slim de pass. Jouan schiet op doel. Þórvaldsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zizi verovert de bal door een tackle van achteren. Zizi passt de bal in één keer door. Batrović probeert naar een medespeler te passen. Subrata is nu in balbezit. Subrata draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Xanbutayev probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki is nu in balbezit. Met opzet legt Milesi zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Milesi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Rovezzanese 63%, Gremkowce FC 37%.
Fc Rovezzanese - Gremkowce FC 2:5