Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Eastlands
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 7776
Manchester City BRONCAS BOYS
sinlesiones Tactiek empate 0
71% Balbezit 29%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
72.2 gemiddelde waardering 37.9
uitstekend Schieten matig
formidabel Passen redelijk
wonderbaarlijk Verdedigen matig


3e minuut.
Brokamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Brokamp speelt de bal door. Ferret rent richting de bal. Ferret haalt uit met een fantastische trap. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Benedykciuk probeert naar een medespeler te passen. Ruiz Gómez rent richting de bal. Ferret onderschept slim de pass. Ferret haalt uit met een fantastische trap. Galego maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 1:0

7e minuut.
Brokamp probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Zapata speelt de bal door. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez schiet op doel. Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 2:0

16e minuut.
Brokamp raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Batisti komt het veld opgelopen.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izquierdo met een snelle inworp. Ripol bereikt de bal nog maar net als eerste. Batisti verovert de bal door een tackle van achteren. Batisti haalt uit met een fantastische trap. Galego bokst de bal weg.

31e minuut.
Klimek probeert naar een medespeler te passen. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony geeft een hoge lob. Batisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Batisti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 3:0

33e minuut.
Ramírez passt de bal in één keer door. Sánchez Zapata met een sublieme pass. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 4:0

36e minuut.
Klungelig pakt Kešelj de bal. Kešelj geeft de bal voor. Pintácsi probeert de bal met de borst te controleren. Pintácsi draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City 36%, BRONCAS BOYS 64%.
Manchester City - BRONCAS BOYS 5:0

47e minuut.
Batisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pintácsi rent richting de bal. Żyrkowski rent richting de bal. Pintácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 6:0

52e minuut.
Ferret probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sánchez Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Zapata geeft de bal voor. Batisti is nu in balbezit. Batisti schiet op doel. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Batisti zal de hoekschop nemen. Żyrkowski kopt de bal weg. Ripol rent richting de bal. Sánchez Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez Zapata schiet op doel. Galego probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Wornest verovert de bal door een tackle van achteren. Żyrkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wornest raakt geblesseerd tijdens het duel. Sarıbaş komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Batisti passt de bal in één keer door. Sarıbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sarıbaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarıbaş draait met de bal, schiet en ... Galego werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 7:0

68e minuut.
Żyrkowski kan de bal niet met de borst controleren. Żyrkowski passt de bal met de wreef. Wornest met een sublieme pass. Sarıbaş is nu in balbezit. Sarıbaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Galego met een sublieme pass. Sarıbaş is nu in balbezit. Sarıbaş draait met de bal, schiet en ... Galego kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ripol heeft problemen om de bal te vangen. Sarıbaş onderschept slim de pass. Sarıbaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 8:0

71e minuut.
Ripol passt de bal zonder na te denken. Ruiz Gómez is nu in balbezit. Batisti onderschept slim de pass. Batisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 9:0

73e minuut.
Wornest passt de bal zonder na te denken. Daar is Benedykciuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wornest rent richting de bal. Klungelig pakt Wornest de bal. Wornest draait met de bal, schiet en ... Galego verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 10:0

78e minuut.
Izquierdo heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Batisti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Batisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Batisti draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żyrkowski is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manchester City - BRONCAS BOYS 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manchester City 41%, BRONCAS BOYS 59%.
Manchester City - BRONCAS BOYS 11:0