Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Dziesięciolecia
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1980
FC Legia Warszawa fc.klub- gpc
433atak Tactiek tak2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 31.4
matig Schieten redelijk
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Doszko onderschept slim de pass. Doszko passt de bal in één keer door. Bukowski is nu in balbezit. Bukowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kawecki trapt de bal weg van het doel. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina speelt de bal door. Costescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Korodowski geeft de bal voor. Daar is Kubot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu draait met de bal, schiet en ... Busse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Wüthrich onderschept slim de pass. Wüthrich probeert naar een medespeler te passen. Mazurek heeft problemen om de bal te vangen. Mazurek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Słowiak de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Korodowski met een sublieme pass. Borrell Iglesias speelt de bal door. Wüthrich probeert naar een medespeler te passen. Mazurek is nu in balbezit. Mazurek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Wichorowski met een sublieme pass. Bukowski rent richting de bal. Stachura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski onderschept slim de pass. Bukowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 42%, fc.klub- gpc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Legia Warszawa - fc.klub- gpc 0:0

49e minuut.
Costescu met een sublieme pass. Wüthrich rent richting de bal. Costescu is nu in balbezit. Costescu schiet op doel. Busse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - fc.klub- gpc 1:0

64e minuut.
Medina geeft een lange en hoge pass. Busse speelt de bal door. Korodowski kopt de bal weg. Mazurek rent richting de bal. Mazurek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawełczyk passt de bal in één keer door. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski schiet op doel. Kawecki bokst de bal weg.

83e minuut.
Tokaj speelt de bal door. Borrell Iglesias geeft een lange en hoge pass. Wüthrich is nu in balbezit. Wüthrich schiet op doel. Busse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Legia Warszawa - fc.klub- gpc 2:0

85e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski geeft een hoge lob. Kazanecki met een sublieme pass. Bukowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowski draait met de bal, schiet en ... Kawecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Legia Warszawa 50%, fc.klub- gpc 50%.
FC Legia Warszawa - fc.klub- gpc 2:0