Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KEREM FK Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6992
KEREM FK AKÇADAĞ _
1vs1 Tactiek ab 2
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.5 gemiddelde waardering 32.3
formidabel Schieten redelijk
formidabel Passen slecht
uitstekend Verdedigen matig


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Štamberg met de inworp. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 1:0

6e minuut.
Papaspiliopoulos rent richting de bal. Papaspiliopoulos speelt de bal door. Gioffré rent richting de bal. Gioffré schiet op doel. Sürek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Cooper is nu in balbezit. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Paouris rent richting de bal. Paouris draait met de bal, schiet en ... Sürek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Cooper rent richting de bal. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 1:1

13e minuut.
Cooper met de inworp. Papaspiliopoulos is nu in balbezit. Papaspiliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 1:2

16e minuut.
Cooper met de inworp. Papaspiliopoulos rent richting de bal. Papaspiliopoulos passt de bal zonder na te denken. Birnicu rent richting de bal. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Dimitrio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papaspiliopoulos speelt de bal door. Cooper met een sublieme pass. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu draait met de bal, schiet en ... Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cooper met de inworp. Papaspiliopoulos rent richting de bal. Papaspiliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Sürek bokst de bal weg. Birnicu rent richting de bal. Sürek probeert naar een medespeler te passen. Makoun kopt de bal weg. Cemre rent richting de bal. Cemre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Artvin geeft een hoge lob. Gioffré is nu in balbezit. Birnicu rent richting de bal. Gioffré bereikt de bal nog maar net als eerste. Gioffré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Cooper met de inworp. Klungelig pakt Papaspiliopoulos de bal. Papaspiliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 1:3

37e minuut.
Dimitrio bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerniak verovert de bal door een tackle van achteren. Świerniak passt de bal in één keer door. Biçici rent richting de bal. Biçici draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Tokur kopt de bal weg. Biçici is nu in balbezit. Daar is Biçici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biçici schiet op doel. Závadník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 58%, AKÇADAĞ _ 42%.
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 2:3

49e minuut.
Steczowicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cooper met de inworp. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Daar is Artvin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papaspiliopoulos is nu in balbezit. Papaspiliopoulos probeert naar een medespeler te passen. Birnicu is nu in balbezit. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Sürek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paouris is nu in balbezit. Paouris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dimitrio met de inworp. Papaspiliopoulos rent richting de bal. Papaspiliopoulos passt de bal met de wreef. Gioffré is nu in balbezit. Gioffré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Artvin met de inworp. Papaspiliopoulos probeert de bal met de borst te controleren. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Birnicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birnicu haalt uit met een fantastische trap. Sürek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun rent richting de bal. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre draait met de bal, schiet en ... Závadník bokst de bal weg.

62e minuut.
Makoun is nu in balbezit. Cemre rent richting de bal. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre is nu in balbezit. Cemre haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 3:3

75e minuut.
Tokur speelt de bal door. Makoun is nu in balbezit. Klungelig pakt Makoun de bal. Makoun draait met de bal, schiet en ... Závadník maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ruciński met de inworp. Papaspiliopoulos met een sublieme pass. Paouris is nu in balbezit. Paouris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 3:4

84e minuut.
Dimitrio met een snelle inworp. Paouris probeert naar een medespeler te passen. Purrunga verovert de bal door een tackle van achteren. Birnicu rent richting de bal. Birnicu schiet op doel. Sürek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Sürek speelt de bal door. Makoun rent richting de bal. Makoun probeert naar een medespeler te passen. Cemre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cemre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 4:4

87e minuut.
Paouris passt de bal zonder na te denken. Štamberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici bereikt de bal nog maar net als eerste. Biçici schiet op doel. Závadník werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KEREM FK 45%, AKÇADAĞ _ 55%.
KEREM FK - AKÇADAĞ _ 5:4