Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: United Toruń Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1315
United Toruń KanzasCity
sikalafa Tactiek ROOOOONEY
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
53 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Obrębalski speelt de bal door. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego is nu in balbezit. Zenhom rent richting de bal. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. Filantropol bokst de bal weg.

23e minuut.
Leuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Zenhom bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ruminkiewicz onderschept slim de pass. Ruminkiewicz met een sublieme pass. Galego speelt de bal door. Abasoy rent richting de bal. Abasoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ruminkiewicz passt de bal met de wreef. Wartalski rent richting de bal. Wartalski speelt de bal door. Galego rent richting de bal. Galego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kemancı verovert de bal door een tackle van achteren. Kemancı geeft een hoge lob. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom haalt uit met een fantastische trap. Filantropol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
United Toruń - KanzasCity 0:1

33e minuut.
Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Capetinschi onderschept slim de pass. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Abasoy onderschept slim de pass. Abasoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
López speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico passt de bal met de wreef. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro haalt uit met een fantastische trap. Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Wartalski verovert de bal door een tackle van achteren. Wartalski geeft een lange en hoge pass. Zenhom is nu in balbezit. Galego rent richting de bal. Galego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 59%, KanzasCity 41%.
United Toruń - KanzasCity 0:1

48e minuut.
López onderschept slim de pass. López passt de bal zonder na te denken. Artistico probeert naar een medespeler te passen. Englaro rent richting de bal. Englaro schiet op doel. Kadija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Kemancı onderschept slim de pass. Inworp. Artistico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Englaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Englaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Zenhom kopt de bal weg. Galego bereikt de bal nog maar net als eerste. Galego passt de bal zonder na te denken. Abasoy is nu in balbezit. Abasoy schiet op doel. Filantropol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Ruminkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obrębalski de bal. Obrębalski probeert naar een medespeler te passen. Zenhom rent richting de bal. Zenhom schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Tuğracıbaşı geeft de bal voor. Artistico speelt de bal door. Englaro is nu in balbezit. Englaro draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Ricardinho probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Met opzet legt Obrębalski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Obrębalski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

74e minuut.
Leuci is nu in balbezit. Cittadini verovert de bal door een tackle van achteren. Cittadini geeft een lange en hoge pass. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Wartalski passt de bal zonder na te denken. Galego is nu in balbezit. Galego passt de bal met de wreef. Abasoy heeft problemen om de bal te vangen. Abasoy schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Tuğracıbaşı met de inworp. Wartalski geeft de bal voor. Zenhom is nu in balbezit. Zenhom schiet op doel. Filantropol probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Toruń 40%, KanzasCity 60%.
United Toruń - KanzasCity 0:1