Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolan FC Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4340
Bolan FC AFE SQUAD
2x2 Tactiek treino
48% Balbezit 52%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 57.5
average Schieten excellent
adequate Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Zico zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petkovic is nu in balbezit. Cavallini onderschept slim de pass. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Morvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Morvan speelt de bal door. Marnerakis heeft problemen om de bal te vangen. Valdo is nu in balbezit. Valdo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burel probeert wanhopig de bal te grijpen. Valdo rent richting de bal. Valdo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zico kopt de bal weg. Valdo is nu in balbezit. Cavallini is nu in balbezit. Valdo onderschept slim de pass. Valdo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valdo rent richting de bal. Valdo draait met de bal, schiet en ... Burel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Petkovic rent richting de bal. Cavallini onderschept slim de pass. Cavallini passt de bal met de wreef. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zico rent richting de bal. Zico draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lineker geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chorąży de bal onder controle te krijgen. Testa rent richting de bal. Zico onderschept slim de pass. Zico schiet op doel. Levrović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolan FC - AFE SQUAD 1:0

34e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Cavallini rent richting de bal. Cavallini speelt de bal door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel. Levrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pássaro met een sublieme pass. Inworp. Petkovic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zico is nu in balbezit. Zico haalt uit met een fantastische trap. Levrović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zico rent richting de bal. Zico draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bolan FC - AFE SQUAD 2:0

42e minuut.
Testa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pássaro rent richting de bal. Pássaro geeft een hoge lob. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico draait met de bal, schiet en ... Levrović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tussi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolan FC 35%, AFE SQUAD 65%.
Bolan FC - AFE SQUAD 2:0

51e minuut.
Pikachu verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo onderschept slim de pass. Zico onderschept slim de pass. Zico schiet op doel. Tussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tussi trapt de bal weg van het doel. Petkovic kopt de bal weg. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel. Tussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico schiet op doel. Tussi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Tussi trapt de bal weg van het doel. Petkovic kopt de bal weg. Zico is nu in balbezit. Zico schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolan FC - AFE SQUAD 3:0

64e minuut.
Cavallini kopt de bal weg. Zico rent richting de bal. Petkovic rent richting de bal. Zico verovert de bal door een tackle van achteren. Zico schiet op doel. Tussi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolan FC - AFE SQUAD 4:0

81e minuut.
Vittori geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavallini de bal. Petkovic rent richting de bal. Petkovic draait met de bal, schiet en ... Burel probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolan FC 35%, AFE SQUAD 65%.
Bolan FC - AFE SQUAD 4:0