Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ofspor Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5197
ofspor Liberty United
uhh Tactiek nog13c
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
53.8 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


26e minuut.
Zeynalov probeert naar een medespeler te passen. Breahna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bekiroğlu. Bekiroğlu krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Zeynalov verovert de bal door een tackle van achteren. Zeynalov passt de bal met de wreef. Breahna is nu in balbezit. Breahna geeft een hoge lob. Holovko springt en kopt de bal. Taşlı bokst de bal weg.

34e minuut.
Klungelig pakt Çiftelli de bal. Vukadinović controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Burgazlı neemt vlug de vrije trap. Tunçoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunçoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rybak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybak geeft een hoge lob. Zeynalov kopt de bal weg. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Liberty United 0:1

43e minuut.
Burgazlı heeft problemen om de bal te vangen. Burgazlı geeft een lange en hoge pass. Tunçoğlu is nu in balbezit. Tunçoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 50%, Liberty United 50%.
ofspor - Liberty United 0:1

48e minuut.
Gruda probeert naar een medespeler te passen. Ceneviz is nu in balbezit. Ceneviz passt de bal met de wreef. Kunduracıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Kunduracıoğlu haalt uit met een fantastische trap. Joon-Doo bokst de bal weg.

55e minuut.
Capel geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Voştinar de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ceneviz met een snelle inworp. Burgazlı geeft een hoge lob. Joon-Doo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz passt de bal met de wreef. Zeynalov is nu in balbezit. Zeynalov haalt uit met een fantastische trap. Taşlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Liberty United 0:2

75e minuut.
Capel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phi Sua met de inworp. Burgazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgazlı geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ceneviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceneviz speelt de bal door. Kunduracıoğlu is nu in balbezit. Kunduracıoğlu schiet op doel. Joon-Doo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ofspor - Liberty United 1:2

86e minuut.
Doeltrap. Taşlı trapt de bal weg van het doel. Tadiotto kopt de bal weg. Vukadinović rent richting de bal. Vukadinović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ofspor 42%, Liberty United 58%.
ofspor - Liberty United 1:2