Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Camp Nou
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4911
Fc Azulgrana FC Arsenal Zakrzów Czarni
abc Tactiek 532 classico
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
22 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten solid
formidable Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Kopciński geeft een hoge lob. Ventre controleert de bal met de borst. Hrebeník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hrebeník krijgt een gele kaart. Ventre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ventre kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hargitai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 0:1

10e minuut.
Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingþórsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ingþórsson met een sublieme pass. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gyurta speelt de bal door. Daar is Žák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák passt de bal met de wreef. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Voyeux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Malancu geeft een hoge lob. Kornilenko kopt de bal weg. Klungelig pakt Widuch de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel. Paal!

19e minuut.
Gyurta geeft een hoge lob. Voyeux probeert naar een medespeler te passen. Žák geeft een lange en hoge pass. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski passt de bal met de wreef. Ingþórsson is nu in balbezit. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren. Stilyanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Gyurta passt de bal met de wreef. Żabski is nu in balbezit. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Kekelík de bal. Gyurta probeert naar een medespeler te passen. Žák speelt de bal door. Gyurta rent richting de bal. Gyurta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Daar is Ingþórsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kornilenko speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Žák bereikt de bal nog maar net als eerste. Žák probeert naar een medespeler te passen. Gyurta met een sublieme pass. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moise controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 31%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 69%.
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:1

46e minuut.
Hauke komt het veld opgelopen. Singeorzan komt het veld opgelopen. Klimczyk komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Žák de bal. Žák met een sublieme pass. Gyurta met een sublieme pass. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 3:1

54e minuut.
Ingþórsson geeft een lange en hoge pass. Pasikowski speelt de bal door. Daar is Hauke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventre is nu in balbezit. Ventre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 3:2

57e minuut.
Kornilenko speelt de bal door. Evrard rent richting de bal. Evrard geeft een hoge lob. Ventre bereikt de bal nog maar net als eerste. Ventre draait met de bal, schiet en ... Klimczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kornilenko passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Malancu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Malancu krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Mihkelson kopt de bal weg. Malancu heeft problemen om de bal te vangen. Żabski is nu in balbezit. Mihkelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gyurta passt de bal zonder na te denken. Daar is Žák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žák met een sublieme pass. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Żabski rent richting de bal. Malancu onderschept slim de pass. Mihkelson onderschept slim de pass. Mihkelson draait met de bal, schiet en ... Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 4:2

70e minuut.
Ingþórsson geeft de bal voor. Daar is Ullaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihkelson rent richting de bal. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap. Voyeux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 5:2

71e minuut.
Mihkelson passt de bal in één keer door. Singeorzan rent richting de bal. Stilyanov rent richting de bal. Singeorzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 5:3

73e minuut.
Kekelík kopt de bal weg. Ventre kan de bal niet met de borst controleren. Zucca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ventre moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ventre kan niet meer verder spelen. Brychczy komt het veld opgelopen. Widuch met een snel genomen vrije trap. Stilyanov is nu in balbezit. Stilyanov schiet op doel. Klimczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 5:4

75e minuut.
Pasikowski met een snelle inworp. Stilyanov rent richting de bal. Kopciński rent richting de bal. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stilyanov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Žák verovert de bal door een tackle van achteren. Žák passt de bal met de wreef. Kornilenko speelt de bal door. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ... Voyeux bokst de bal weg. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 6:4

82e minuut.
Kornilenko speelt de bal door. Malancu is nu in balbezit. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 7:4

89e minuut.
Pasikowski passt de bal in één keer door. Stilyanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dirda onderschept slim de pass. Brychczy onderschept slim de pass. Brychczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kornilenko passt de bal met de wreef. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski passt de bal zonder na te denken. Mihkelson is nu in balbezit. Mihkelson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Azulgrana 40%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 60%.
Fc Azulgrana - FC Arsenal Zakrzów Czarni 7:4