Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: the_tom_pettyites Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6959
the_tom_pettyites Unión Penosa
fap fanatic Tactiek NacidoParaPerder
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 39.5
very good Schieten adequate
solid Passen adequate
good Verdedigen average


2e minuut.
Ciurea speelt de bal door. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi passt de bal met de wreef. Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci draait met de bal, schiet en ... Panchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miłowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - Unión Penosa 0:1

17e minuut.
Jawachi rent richting de bal. Bartkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Bartkowiak geeft de bal voor. Pêra rent richting de bal. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Bartkowiak probeert de bal aan de voet te houden. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea passt de bal met de wreef. Jawachi is nu in balbezit. Jawachi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pêra is nu in balbezit. Letschert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqo verovert de bal door een tackle van achteren. Kuqo schiet op doel. Hurtado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
the_tom_pettyites - Unión Penosa 1:1

23e minuut.
Jakobsen rent richting de bal. Jakobsen geeft een hoge lob. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel. Hurtado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - Unión Penosa 2:1

30e minuut.
Jakobsen met een sublieme pass. Pêra probeert de bal met de borst te controleren. Jaroszewski rent richting de bal. Pêra verovert de bal door een tackle van achteren. Pêra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mexès geeft de bal voor. Pêra controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Újlaki neemt vlug de vrije trap. Gašperan is nu in balbezit. Gašperan schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Mexès is nu in balbezit. Mexès passt de bal zonder na te denken. Kuqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuqo draait met de bal, schiet en ... Hurtado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - Unión Penosa 3:1

45e minuut.
Bastos Martínez komt het veld opgelopen. Andrea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_tom_pettyites 45%, Unión Penosa 55%.
the_tom_pettyites - Unión Penosa 3:1

48e minuut.
Vespucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Vespucci passt de bal zonder na te denken. Cichecki geeft een lange en hoge pass. Pêra is nu in balbezit. Pêra haalt uit met een fantastische trap. Hurtado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Miłowski geeft een lange en hoge pass. Jakobsen geeft de bal voor. Łatczewski kopt de bal weg. Daar is Pêra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pêra draait met de bal, schiet en ... Hurtado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuqo is nu in balbezit. Kuqo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the_tom_pettyites - Unión Penosa 4:1

57e minuut.
Radojčić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mexès de bal. Mexès probeert naar een medespeler te passen. Agebäck bereikt de bal nog maar net als eerste. Agebäck schiet op doel. Hurtado bokst de bal weg.

66e minuut.
Újlaki is nu in balbezit. Kuqo onderschept slim de pass. Kuqo passt de bal in één keer door. Pêra rent richting de bal. Pêra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuqo rent richting de bal. Andrea verovert de bal door een tackle van achteren. Andrea speelt de bal door. Pêra rent richting de bal. Pêra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mexès passt de bal zonder na te denken. Újlaki rent richting de bal. Kuqo probeert naar een medespeler te passen. Agebäck is nu in balbezit. Agebäck haalt uit met een fantastische trap. Hurtado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the_tom_pettyites 40%, Unión Penosa 60%.
the_tom_pettyites - Unión Penosa 4:1