Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: SAULINK
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6341
FC Starköl FC Pancho
Origi Tactiek Neu2023
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Poklička speelt de bal door. Fantela bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantela geeft de bal voor. Picardo is nu in balbezit. Picardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Lechner is nu in balbezit. Herzig bereikt de bal nog maar net als eerste. Herzig speelt de bal door. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Herzig passt de bal in één keer door. Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Lechner passt de bal met de wreef. Thurre is nu in balbezit. Thurre haalt uit met een fantastische trap. Toffali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Trachsel geeft de bal voor. Lechner rent richting de bal. Lechner passt de bal in één keer door. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Trachsel probeert naar een medespeler te passen. Zurbuchen met een sublieme pass. Lechner rent richting de bal. Thurre is nu in balbezit. Thurre draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:1

18e minuut.
Morisod onderschept slim de pass. Derdaś onderschept slim de pass. Derdaś passt de bal zonder na te denken. Fantela is nu in balbezit. Fantela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Penzavalli met een sublieme pass. Magnus kopt de bal weg. Galante speelt de bal door. Thurre is nu in balbezit. Thurre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Poklička met een sublieme pass. James rent richting de bal. Herzig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herzig krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Anjing is nu in balbezit. Anjing geeft een lange en hoge pass. Daar is Federer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James is nu in balbezit. James schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Morisod geeft een hoge lob. Anjing rent richting de bal. Lechner onderschept slim de pass. Lechner schiet op doel. Toffali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Penzavalli speelt de bal door. Thurre kopt de bal weg. Klungelig pakt Anjing de bal. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner passt de bal met de wreef. Thurre rent richting de bal. Thurre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 56%, FC Pancho 44%.
FC Starköl - FC Pancho 0:2

48e minuut.
Mazurkiewicz passt de bal in één keer door. Picardo is nu in balbezit. Picardo speelt de bal door. Fantela geeft de bal voor. James krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Derdaś rent richting de bal. Derdaś geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trachsel de bal. Fantela rent richting de bal. Fantela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 1:2

61e minuut.
Herzig geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Magnus de bal onder controle te krijgen. Lechner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lechner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
James is nu in balbezit. James passt de bal zonder na te denken. Herzig speelt de bal door. Lechner rent richting de bal. Lechner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toffali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Thurre is nu in balbezit. Thurre schiet op doel. De bal raakt de paal.

66e minuut.
Zurbuchen is nu in balbezit. Zurbuchen passt de bal met de wreef. Lechner rent richting de bal. Lechner schiet op doel. Toffali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 1:3

67e minuut.
Poklička raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Radomski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Galante probeert de bal aan de voet te houden. Derdaś rent richting de bal. Fantela is nu in balbezit. Fantela schiet op doel. Penzavalli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 2:3

69e minuut.
Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picardo geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert James de bal onder controle te krijgen. Derdaś is nu in balbezit. Derdaś haalt uit met een fantastische trap. Penzavalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bârzanu probeert naar een medespeler te passen. Thurre is nu in balbezit. Bârzanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bârzanu krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Federer passt de bal zonder na te denken. Thurre rent richting de bal. Daar is Thurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Horat onderschept slim de pass. Horat geeft de bal voor. Thurre kopt de bal weg. Lechner is nu in balbezit. Lechner schiet op doel. Toffali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Starköl - FC Pancho 2:4

86e minuut.
Herzig geeft een hoge lob. Anjing kopt de bal weg. Daar is Munn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Thurre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Federer is nu in balbezit. Federer geeft een hoge lob. Herzig kopt de bal weg. Lechner heeft problemen om de bal te vangen. Lechner haalt uit met een fantastische trap. Toffali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Starköl 61%, FC Pancho 39%.
FC Starköl - FC Pancho 2:4