Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Espen Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6809
FCSG 2008 FC Rebstein
4-4-2-SG Tactiek HOTATTACK3
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 46
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen matig
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Christen met een sublieme pass. Klungelig pakt Simonazzi de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berbeć. Berbeć krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Märki de bal. Praščević rent richting de bal. Märki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Märki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Moores probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Läckerli neemt de hoekschop. Christen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - FC Rebstein 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Kappeler de bal onder controle te krijgen. Schmidiger rent richting de bal. Tendas verovert de bal door een tackle van achteren. Tendas schiet op doel. Joller werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCSG 2008 - FC Rebstein 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 34%, FC Rebstein 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCSG 2008 - FC Rebstein 1:1

69e minuut.
Trebaldi is nu in balbezit. Trebaldi passt de bal met de wreef. Torvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Läckerli onderschept slim de pass. Läckerli geeft een lange en hoge pass. Vinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Märki onderschept slim de pass. Märki geeft de bal voor. Simonazzi rent richting de bal. Simonazzi haalt uit met een fantastische trap. Vinhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 2008 - FC Rebstein 2:1

79e minuut.
Torvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Torvold geeft de bal voor. Kappeler is nu in balbezit. Berbeć verovert de bal door een tackle van achteren. Berbeć draait met de bal, schiet en ... Joller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Adão rent richting de bal. Christen verovert de bal door een tackle van achteren. Christen passt de bal met de wreef. Simonazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonazzi draait met de bal, schiet en ... Vinhas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Kappeler is nu in balbezit. Kappeler geeft een lange en hoge pass. Läckerli is nu in balbezit. Läckerli geeft een lange en hoge pass. Simonazzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Vinhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 2008 41%, FC Rebstein 59%.
FCSG 2008 - FC Rebstein 2:1