Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Uccle fc 2014 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Uccle fc 2014 HURRICANRANA
kiko Tactiek ORTO MUSO
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.8 gemiddelde waardering 38.5
formidabel Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen slecht


2e minuut.
Kluge verovert de bal door een tackle van achteren. Kluge passt de bal in één keer door. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Albisbeascoechea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 1:0

18e minuut.
Quốc Mạnh onderschept slim de pass. Govorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Govorovas passt de bal zonder na te denken. De Gennaro rent richting de bal. De Gennaro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kmiecik kopt de bal weg. Pinella heeft problemen om de bal te vangen. Lavi begaat een overtreding. Lavi krijgt een gele kaart. Pinella raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinella zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trujillo controleert de bal met de borst. Trujillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Herout probeert naar een medespeler te passen. Llorente probeert naar een medespeler te passen. Kluge rent richting de bal. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ... Albisbeascoechea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fox bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo haalt uit met een fantastische trap. Albisbeascoechea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 2:0

29e minuut.
Pinella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinella geeft een hoge lob. Bustomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo onderschept slim de pass. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 3:0

37e minuut.
Quốc Mạnh geeft de bal voor. Śmieszny kopt de bal weg. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trujillo schiet op doel. Albisbeascoechea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 4:0

39e minuut.
Llorente geeft de bal voor. Pinella is nu in balbezit. Pinella probeert naar een medespeler te passen. De Gennaro is nu in balbezit. De Gennaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Herout probeert de bal aan de voet te houden. Govorovas rent richting de bal. Govorovas passt de bal zonder na te denken. Trujillo rent richting de bal. Trujillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 26%, HURRICANRANA 74%.
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 4:0

52e minuut.
Govorovas heeft problemen om de bal te vangen. Govorovas geeft de bal voor. De Gennaro kopt de bal weg. Kluge rent richting de bal. Kluge haalt uit met een fantastische trap. Albisbeascoechea bokst de bal weg.

53e minuut.
Govorovas is nu in balbezit. Govorovas geeft de bal voor. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... Albisbeascoechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 5:0

67e minuut.
Şeicaru geeft een hoge lob. Herout kopt de bal weg. Szulgo probeert de bal met de borst te controleren. Dyhrberg is nu in balbezit. Dyhrberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Quốc Mạnh passt de bal met de wreef. Lavi is nu in balbezit. Quốc Mạnh onderschept slim de pass. Quốc Mạnh geeft een lange en hoge pass. Trujillo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kluge is nu in balbezit. Kluge draait met de bal, schiet en ... Albisbeascoechea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 6:0

76e minuut.
Govorovas geeft een hoge lob. Sacarés bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 7:0

85e minuut.
Albisbeascoechea met een harde bal richting middenveld. De Gennaro rent richting de bal. De Gennaro passt de bal zonder na te denken. Casina geeft een lange en hoge pass. Trujillo springt en kopt de bal. Albisbeascoechea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uccle fc 2014 31%, HURRICANRANA 69%.
Uccle fc 2014 - HURRICANRANA 7:0