Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:43
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Niebiescy77 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3602
FC Niebiescy77 FC Arsenal Zakrzów Czarni
7 Tactiek 532 classico
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 38.8
excellent Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen very good


8e minuut.
Zázvorek geeft de bal voor. Aragoneses heeft problemen om de bal te vangen. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 1:0

10e minuut.
Oblak probeert naar een medespeler te passen. Marsman geeft de bal voor. Aponte kopt de bal weg. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Oblak geeft een hoge lob. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár passt de bal met de wreef. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 2:0

20e minuut.
Zázvorek is nu in balbezit. Zázvorek passt de bal in één keer door. Hauck probeert naar een medespeler te passen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte draait met de bal, schiet en ... Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zázvorek neemt de hoekschop. Aponte springt en kopt de bal. Urbacz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 3:0

23e minuut.
Zázvorek passt de bal met de wreef. Kulička is nu in balbezit. Kulička passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kulička passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kaplár de bal. Kaplár passt de bal in één keer door. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár passt de bal zonder na te denken. Koç speelt de bal door. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Urbacz bokst de bal weg.

36e minuut.
Koç verovert de bal door een tackle van achteren. Koç met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 37%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 63%.
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 4:0

48e minuut.
Koç speelt de bal door. Zázvorek rent richting de bal. Zázvorek passt de bal met de wreef. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Vidal passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Urbacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 5:0

62e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieznośny schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nieznośny krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Aragoneses bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauck verovert de bal door een tackle van achteren. Hauck passt de bal met de wreef. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Urbacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zázvorek zal de hoekschop nemen. Urbacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aponte springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 6:0

80e minuut.
Marsman rent richting de bal. Marsman passt de bal met de wreef. Koç probeert naar een medespeler te passen. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte draait met de bal, schiet en ... Urbacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kaplár rent richting de bal. Kaplár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 7:0

86e minuut.
Koç probeert naar een medespeler te passen. Zázvorek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nieznośny. Nieznośny krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Niebiescy77 39%, FC Arsenal Zakrzów Czarni 61%.
FC Niebiescy77 - FC Arsenal Zakrzów Czarni 7:0