Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Ntoub Noir
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 4664
Ntouba LAGADAS FC
541vsextrem Tactiek rek
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 63.4
good Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen formidable


9e minuut.
Mantos passt de bal in één keer door. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantos rent richting de bal. Mantos geeft de bal voor. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Girault is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turmiński. Girault raakt geblesseerd tijdens het duel. Toncke zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Füsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios draait met de bal, schiet en ... Khalil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Chiţac met een sublieme pass. Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Toncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Varvagiannis speelt de bal door. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Khalil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mányoki geeft een hoge lob. Varvagiannis kopt de bal weg. Klungelig pakt Mányoki de bal. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 59%, LAGADAS FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ntouba - LAGADAS FC 0:0

48e minuut.
Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel. Khalil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - LAGADAS FC 0:1

54e minuut.
Moromete probeert naar een medespeler te passen. Chiţac rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiţac zal de hoekschop nemen. Turmiński springt en kopt de bal. Varnalis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Mányoki speelt de bal door. Chiţac is nu in balbezit. Brziak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Brziak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Brziak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

84e minuut.
Toncke geeft een hoge lob. Keruzoré is nu in balbezit. Salpeas verovert de bal door een tackle van achteren. Smyrnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyrnios geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gonatas is nu in balbezit. Gonatas draait met de bal, schiet en ... Smyrnios is nu in balbezit. Smyrnios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ntouba - LAGADAS FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ntouba 44%, LAGADAS FC 56%.
Ntouba - LAGADAS FC 0:2