Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zonguldak FK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5375
Zonguldak FK PARKHANGSEO
Zonguldak Tactiek CT442
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 26.9
excellent Schieten poor
solid Passen poor
excellent Verdedigen weak


1e minuut.
Ðức Bình passt de bal in één keer door. Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft een hoge lob. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Ðức Minh onderschept slim de pass. Goulding is nu in balbezit. Goulding geeft een lange en hoge pass. Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Tấn Tài is nu in balbezit. Barrichello verovert de bal door een tackle van achteren. Barrichello geeft de bal voor. Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 1:0

7e minuut.
Barrichello geeft een lange en hoge pass. Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft de bal voor. Nemətov heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ðức Bình geeft de bal voor. Haralambie is nu in balbezit. Haralambie speelt de bal door. Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nemətov is nu in balbezit. Nemətov geeft een hoge lob. Khánh Minh heeft problemen om de bal te vangen. Merunka is nu in balbezit. Merunka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuấn Hùng met een harde bal richting middenveld. Goulding kopt de bal weg. Merunka heeft problemen om de bal te vangen. Merunka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ciurea is nu in balbezit. Ciurea geeft een hoge lob. Quý Vĩnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Merunka onderschept slim de pass. Merunka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 2:0

25e minuut.
Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert passt de bal met de wreef. Nemətov probeert de bal aan de voet te houden. Merunka is nu in balbezit. Merunka draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Merunka probeert naar een medespeler te passen. Nemətov is nu in balbezit. Salbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov onderschept slim de pass. Nemətov haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Goulding bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulding passt de bal zonder na te denken. Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng bokst de bal weg.

36e minuut.
Ðức Bình onderschept slim de pass. Ðức Bình passt de bal zonder na te denken. Tấn Tài probeert de bal aan de voet te houden. Merunka rent richting de bal. Merunka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Barrichello met de inworp. Merunka is nu in balbezit. Merunka geeft de bal voor. Nemətov rent richting de bal. Nemətov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Merunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Quý Vĩnh rent richting de bal. Merunka onderschept slim de pass. Merunka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 3:0

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrichello met de inworp. Merunka rent richting de bal. Merunka draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 24%, PARKHANGSEO 76%.
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 4:0

49e minuut.
Salbert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keren met de inworp. Goulding rent richting de bal. Goulding geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Goulding passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nemətov de bal. Nemətov passt de bal met de wreef. Merunka rent richting de bal. Merunka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 5:0

54e minuut.
Inworp. Barrichello met een snelle inworp. Goulding rent richting de bal. Goulding geeft een hoge lob. Nemətov springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Barrichello speelt de bal door. Keren rent richting de bal. Salbert maakt een afschuwelijke overtreding. Salbert krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Merunka is nu in balbezit. Merunka passt de bal zonder na te denken. Ðức Minh rent richting de bal. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Nemətov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 6:0

75e minuut.
Salbert heeft problemen om de bal te vangen. Nemətov rent richting de bal. Nemətov passt de bal in één keer door. Keren bereikt de bal nog maar net als eerste. Keren geeft de bal voor. Tuấn Hùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Barrichello is nu in balbezit. Barrichello geeft de bal voor. Daar is Ðức Minh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemətov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemətov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Barrichello geeft een hoge lob. Khánh Minh probeert de bal aan de voet te houden. Nemətov rent richting de bal. Nemətov draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 7:0

81e minuut.
Klungelig pakt Nemətov de bal. Nemətov passt de bal in één keer door. Merunka is nu in balbezit. Merunka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 8:0

83e minuut.
Barrichello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Merunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Minh legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Merunka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merunka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Khánh Minh geeft de bal voor. Inworp. Barrichello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Merunka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merunka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Tuấn Hùng trapt de bal weg van het doel. Goulding kopt de bal weg. Nemətov kan de bal niet met de borst controleren. Nemətov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Keren neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zonguldak FK 16%, PARKHANGSEO 84%.
Zonguldak FK - PARKHANGSEO 8:0