Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ★ Klose_Up Stadium ★
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3836
Deutschland_FC BayerLeverkusen
XRP-FORK-DA Tactiek mmm-v3
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
59 gemiddelde waardering 48.5
solide Schieten redelijk
formidabel Passen zeer goed
goed Verdedigen matig


1e minuut.
Montenegro passt de bal in één keer door. Kraś is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oliver. Kraś raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

14e minuut.
Mojić met een sublieme pass. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Kraś rent richting de bal. Kraś haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Camacho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Rodríguez rent richting de bal. Angulo is nu in balbezit. Angulo haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Angulo neemt de hoekschop. Rodríguez springt en kopt de bal. Cárdenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 27%, BayerLeverkusen 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Deutschland_FC - BayerLeverkusen 0:0

49e minuut.
Daar is Di Santo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojić geeft de bal voor. Kraś rent richting de bal. Kraś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Montenegro passt de bal met de wreef. Kraś is nu in balbezit. Kraś met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rosabal geeft een lange en hoge pass. Colomé is nu in balbezit. Valverde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valverde krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kraś rent richting de bal. Kraś probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland_FC - BayerLeverkusen 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland_FC 27%, BayerLeverkusen 73%.
Deutschland_FC - BayerLeverkusen 1:0