Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-08 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BayArena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1706
BayerLeverkusen Deutschland_FC
mmm-v3 Tactiek XRP-FORK-DA
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 61.7
good Schieten excellent
very good Passen excellent
average Verdedigen very good


5e minuut.
Kraś geeft een lange en hoge pass. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Rosa begaat een overtreding. Legrá raakt geblesseerd tijdens het duel. Montenegro wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:1

11e minuut.
Oliver rent richting de bal. Oliver passt de bal in één keer door. Daar is Legrá, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Legrá draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:2

12e minuut.
Aguiar is nu in balbezit. Camacho is nu in balbezit. Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar geeft een lange en hoge pass. Colomé springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Camacho maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Quiñónez de bal. Legrá rent richting de bal. Legrá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho speelt de bal door. Montenegro geeft een hoge lob. Legrá is nu in balbezit. Legrá schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg.

34e minuut.
Valdivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdivia geeft een lange en hoge pass. Di Santo is nu in balbezit. Aguiar onderschept slim de pass. Aguiar schiet op doel. Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Angulo onderschept slim de pass. Angulo passt de bal in één keer door. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá draait met de bal, schiet en ... Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Valdivia probeert naar een medespeler te passen. Mojić rent richting de bal. Mojić geeft de bal voor. Legrá krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 65%, Deutschland_FC 35%.
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:3

50e minuut.
Cardoso met een sublieme pass. Angulo heeft problemen om de bal te vangen. Colomé is nu in balbezit. Drigs is nu in balbezit. Drigs draait met de bal, schiet en ... Bernardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Kraś rent richting de bal. Kraś probeert naar een medespeler te passen. Legrá is nu in balbezit. Legrá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Rosabal met een sublieme pass. Aguiar is nu in balbezit. Di Santo maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Di Santo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Di Santo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Kraś rent richting de bal. Kraś geeft een lange en hoge pass. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bernardi trapt de bal weg. Legrá kopt de bal weg. Kraś heeft problemen om de bal te vangen. Kraś geeft de bal voor. Legrá springt en kopt de bal. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Montenegro rent richting de bal. Montenegro passt de bal in één keer door. Kraś is nu in balbezit. Kraś geeft de bal voor. Legrá springt en kopt de bal. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Angulo passt de bal in één keer door. Kraś rent richting de bal. Kraś passt de bal zonder na te denken. Legrá bereikt de bal nog maar net als eerste. Legrá draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mojić kopt de bal weg. Angulo rent richting de bal. Angulo geeft een hoge lob. Legrá heeft problemen om de bal te vangen. Legrá haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BayerLeverkusen 64%, Deutschland_FC 36%.
BayerLeverkusen - Deutschland_FC 0:3