Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Grubson Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4285
FC Grubson Paisanos FC
Gruu bcn Tactiek N-442DefRgtBack
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Jeftović is nu in balbezit. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lup verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kełkowiecki zal de hoekschop nemen. Cikatić maakt een snoekduik en kopt de bal. Lup heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 0:1

20e minuut.
Salgado onderschept slim de pass. Salgado met een sublieme pass. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Grubson - Paisanos FC 1:1

31e minuut.
Pantilimon rent richting de bal. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Brovarskyi is nu in balbezit. Brovarskyi draait met de bal, schiet en ... Ortuño probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 2:1

38e minuut.
Jeftović is nu in balbezit. Kełkowiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kełkowiecki speelt de bal door. Bolet rent richting de bal. Bolet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Apaydın stond buitenspel. Obregón neemt vlug de vrije trap. Cikatić rent richting de bal. Cikatić passt de bal met de wreef. Saldivia bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cikatić zal de hoekschop nemen. Bolet springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Grubson - Paisanos FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 56%, Paisanos FC 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Grubson - Paisanos FC 2:2

46e minuut.
Nemere komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Kełkowiecki is nu in balbezit. Kełkowiecki speelt de bal door. Cikatić is nu in balbezit. Cikatić geeft een hoge lob. Saldivia krijgt zijn hoofd ertegen. Mustafazadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado speelt de bal door. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Cikatić is nu in balbezit. Cikatić met een sublieme pass. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 2:3

58e minuut.
Kełkowiecki geeft een lange en hoge pass. Saldivia rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lup ... Strafschop! Lup krijgt een gele kaart. Saldivia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nemere neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 2:4

59e minuut.
Salgado geeft een hoge lob. Jeftović kopt de bal weg. Klungelig pakt Apaydın de bal. Apaydın schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 3:4

61e minuut.
Gibes draait met de bal, schiet en ... Cumana heeft problemen om de bal te vangen. Apaydın rent richting de bal. Apaydın draait met de bal, schiet en ... Ortuño maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Grubson - Paisanos FC 4:4

63e minuut.
Lup onderschept slim de pass. Van Peteghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Peteghem passt de bal in één keer door. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel. Paal! Mustafazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 4:5

67e minuut.
Karpów met een sublieme pass. Salgado is nu in balbezit. Salgado passt de bal in één keer door. Saldivia is nu in balbezit. Saldivia schiet op doel. Mustafazadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nemere is nu in balbezit. Nemere draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Van Peteghem kopt de bal weg. Pantilimon heeft problemen om de bal te vangen. Saldivia rent richting de bal. Saldivia draait met de bal, schiet en ... Mustafazadə probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 4:6

70e minuut.
Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Ortuño werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 5:6

71e minuut.
Cikatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Melo met de inworp. Cikatić rent richting de bal. Cikatić geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Nemere springt en kopt de bal. Mustafazadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 5:7

81e minuut.
Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado probeert naar een medespeler te passen. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Grubson - Paisanos FC 6:7

85e minuut.
Jeftović met een snelle inworp. Brovarskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovarskyi geeft een lange en hoge pass. Apaydın rent richting de bal. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Ortuño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Lup geeft een hoge lob. Kełkowiecki rent richting de bal. Kełkowiecki passt de bal in één keer door. Nemere rent richting de bal. Nemere schiet op doel. Mustafazadə bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Grubson 62%, Paisanos FC 38%.
FC Grubson - Paisanos FC 6:7