Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Campinas F. C. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1727
Campinas F. C. Santa Lúcia FC
GG-17 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 37
goed Schieten matig
formidabel Passen redelijk
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Quintana rent richting de bal. Peabiru rent richting de bal. Karttunen onderschept slim de pass. Čoga verovert de bal door een tackle van achteren. Čoga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Daar is Vidolin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vidolin passt de bal zonder na te denken. Čoga met een sublieme pass. Peabiru rent richting de bal. Peabiru draait met de bal, schiet en ... Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karttunen onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Guler geeft de bal voor. Robin probeert naar een medespeler te passen. Peabiru kopt de bal weg. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 1:0

27e minuut.
Vidolin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čoga is nu in balbezit. Čoga passt de bal met de wreef. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru schiet op doel. Sinclair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Čoga geeft de bal voor. Nasino heeft problemen om de bal te vangen. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 2:0

35e minuut.
Veress rent richting de bal. Veress probeert naar een medespeler te passen. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 3:0

41e minuut.
Rahmad is nu in balbezit. Vidolin onderschept slim de pass. Vidolin met een sublieme pass. Quintana rent richting de bal. Quintana draait met de bal, schiet en ... Sinclair verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 4:0

42e minuut.
Čoga heeft problemen om de bal te vangen. Čoga passt de bal zonder na te denken. Vidolin met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 28%, Santa Lúcia FC 72%.
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 4:0

46e minuut.
Vieira komt het veld opgelopen. Assunção komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Assunção geeft een lange en hoge pass. Čoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Čoga geeft een lange en hoge pass. Peabiru maakt een snoekduik en kopt de bal. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Daar is Nasino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Peabiru de bal. Veress is nu in balbezit. Veress geeft een hoge lob. Quintana springt en kopt de bal. Sinclair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 6:0

50e minuut.
Ab Abel Udarnah is nu in balbezit. Inworp. Veress met een snelle inworp. Peabiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peabiru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vişoiu met een sublieme pass. Ryhänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Poeira zijn tegenspeler op de grond. Poeira krijgt een gele kaart. Ryhänen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ryhänen kan niet meer verder spelen. Adıgözəlov komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Čoga probeert naar een medespeler te passen. Karttunen bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana onderschept slim de pass. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Sinclair maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 7:0

65e minuut.
Assunção is nu in balbezit. Poeira rent richting de bal. Poeira speelt de bal door. Quintana is nu in balbezit. Quintana draait met de bal, schiet en ... Sinclair probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Veress probeert naar een medespeler te passen. Čoga rent richting de bal. Čoga passt de bal in één keer door. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Assunção is nu in balbezit. Assunção passt de bal in één keer door. Karttunen is nu in balbezit. Quintana onderschept slim de pass. Quintana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Assunção zal de hoekschop nemen. Quintana springt en kopt de bal. Sinclair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Demartino passt de bal met de wreef. Schmidt rent richting de bal. Adıgözəlov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adıgözəlov krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Quintana rent richting de bal. Čoga is nu in balbezit. Čoga passt de bal met de wreef. Peabiru is nu in balbezit. Peabiru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campinas F. C. 33%, Santa Lúcia FC 67%.
Campinas F. C. - Santa Lúcia FC 7:0