Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: KS Przystankersi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3257
KS Przystankersi blonded
rzondło Tactiek attack
61% Balbezit 39%
18% Spel op eigen helft 82%
45 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 23.3
excellent Schieten weak
solid Passen weak
solid Verdedigen weak


1e minuut.
Daiauri verovert de bal door een tackle van achteren. Daiauri passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vuray de bal. Vuray draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bałamut rent richting de bal. Daiauri onderschept slim de pass. Daiauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 1:0

6e minuut.
Negm rent richting de bal. Negm geeft een hoge lob. Daiauri kopt de bal weg. Minetti is nu in balbezit. Minetti passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Vuray speelt de bal door. Bello Rebolo speelt de bal door. Klaudzinski kopt de bal weg. Daar is Vuray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klaudzinski geeft een hoge lob. Minetti heeft problemen om de bal te vangen. Minetti probeert naar een medespeler te passen. Daiauri rent richting de bal. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Peryt kan de bal niet met de borst controleren. Chrząstowski met een sublieme pass. Daiauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 2:0

20e minuut.
Klaudzinski speelt de bal door. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een hoge lob. Vuray rent richting de bal. Vuray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Udreanu geeft een lange en hoge pass. Riihioja is nu in balbezit. Riihioja passt de bal zonder na te denken. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Chrząstowski de bal. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Daiauri kopt de bal weg. Vuray bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuray schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 3:0

31e minuut.
Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti passt de bal met de wreef. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Vuray springt en kopt de bal. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Inworp. Minetti met de inworp. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski geeft een hoge lob. Vuray maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chrząstowski speelt de bal door. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti speelt de bal door. Daiauri rent richting de bal. Daiauri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 4:0

41e minuut.
Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Spósito onderschept slim de pass. Spósito geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Daiauri de bal. Daiauri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Daar is Vuray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vuray passt de bal met de wreef. Daiauri is nu in balbezit. Daiauri draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chrząstowski rent richting de bal. Chrząstowski geeft een hoge lob. Daar is Talenciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Minetti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Reinaldo komt het veld opgelopen. Witczak komt het veld opgelopen. Krusiński komt het veld opgelopen. Dumur komt het veld opgelopen. Agazzoni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 24%, blonded 76%.
KS Przystankersi - blonded 4:0

48e minuut.
Witczak met een sublieme pass. Agazzoni is nu in balbezit. Agazzoni passt de bal in één keer door. Dumur is nu in balbezit. Dumur haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dumur rent richting de bal. Dumur draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 5:0

51e minuut.
Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski passt de bal met de wreef. Dumur is nu in balbezit. Dumur draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 6:0

52e minuut.
Dumur rent richting de bal. Dumur passt de bal met de wreef. Klaudzinski met een sublieme pass. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński schiet op doel. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Musiałek is nu in balbezit. Agazzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Agazzoni geeft een lange en hoge pass. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel. Bello Rebolo bokst de bal weg. Krusiński rent richting de bal. Krusiński schiet op doel. Bello Rebolo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bello Rebolo trapt de bal weg. Klaudzinski kopt de bal weg. Klungelig pakt Bałamut de bal. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Kenesei onderschept slim de pass. Kenesei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Agazzoni de bal. Dumur is nu in balbezit. Dumur draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reinaldo zal de hoekschop nemen. Krusiński springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Spósito kopt de bal weg. Dumur heeft problemen om de bal te vangen. Križić begaat een overtreding. Dumur raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klaudzinski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Bello Rebolo trapt de bal weg. Agazzoni kopt de bal weg. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel. Bello Rebolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bałamut geeft een hoge lob. Inworp. Agazzoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumur heeft problemen om de bal te vangen. Dumur geeft een lange en hoge pass. Bello Rebolo bokst de bal weg. Orpiszewski heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński rent richting de bal. Krusiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 7:0

65e minuut.
Agazzoni geeft een hoge lob. Talenciak rent richting de bal. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 8:0

66e minuut.
Engels komt het veld opgelopen. Rubint komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Klaudzinski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Reinaldo de bal. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Krusiński rent richting de bal. Krusiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Dumur passt de bal met de wreef. Agazzoni rent richting de bal. Agazzoni geeft een lange en hoge pass. Krusiński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Orpiszewski met een sublieme pass. Udreanu heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Reinaldo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Cranenbrouck komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Peryt passt de bal met de wreef. Krusiński heeft problemen om de bal te vangen. Rubint is nu in balbezit. Krusiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krusiński schiet op doel. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krusiński rent richting de bal. Krusiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 9:0

77e minuut.
Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski verovert de bal door een tackle van achteren. Klaudzinski geeft een lange en hoge pass. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński haalt uit met een fantastische trap. Bello Rebolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krusiński is nu in balbezit. Krusiński draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 10:0

77e minuut.
Riesco komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Daar is Klaudzinski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klaudzinski geeft een hoge lob. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur draait met de bal, schiet en ... Bello Rebolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Orpiszewski de bal. Rubint rent richting de bal. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 11:0

85e minuut.
Klungelig pakt Krusiński de bal. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński onderschept slim de pass. Krusiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Przystankersi - blonded 12:0

86e minuut.
Krusiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Reinaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinaldo passt de bal in één keer door. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Przystankersi 12%, blonded 88%.
KS Przystankersi - blonded 12:0