Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: REAL OPERAFAN Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3428
REAL OPERAFAN gicasoft.it
OK 4312 Tactiek vita442
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.8 gemiddelde waardering 52.3
solid Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Gysi geeft de bal voor. Szala kopt de bal weg. Gülkemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülkemer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Tonella geeft een hoge lob. Parzanese kopt de bal weg. Zanello met een sublieme pass. Klungelig pakt Parzanese de bal. Parzanese haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Cuesta geeft een hoge lob. Iutiş kopt de bal weg. Tassoni rent richting de bal. Gülkemer onderschept slim de pass. Gülkemer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tonella heeft problemen om de bal te vangen. Cerasa is nu in balbezit. Tonella speelt de bal door. Tagli is nu in balbezit. Tagli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 48%, gicasoft.it 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL OPERAFAN - gicasoft.it 0:0

47e minuut.
Caccavale rent richting de bal. Jakirović verovert de bal door een tackle van achteren. Jakirović met een sublieme pass. Iutiş is nu in balbezit. Iutiş schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Iutiş verovert de bal door een tackle van achteren. Iutiş geeft een hoge lob. Liszka heeft problemen om de bal te vangen. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Cerasa verovert de bal door een tackle van achteren. Cerasa geeft de bal voor. Cuesta rent richting de bal. Tagli verovert de bal door een tackle van achteren. Tagli haalt uit met een fantastische trap. Aragona bokst de bal weg.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Biglia komt het veld opgelopen. Canudo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Parzanese onderschept slim de pass. Gysi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parzanese is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Biavaschi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Parzanese kopt de bal weg. Aragona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REAL OPERAFAN 46%, gicasoft.it 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REAL OPERAFAN - gicasoft.it 0:0