Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:13
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Porta Westfalica
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6374
Celtic Musinè grandelazio
GT7 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.3 gemiddelde waardering 47.8
incredible Schieten good
excellent Passen good
outstanding Verdedigen excellent


12e minuut.
Poveda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ðujić komt het veld opgelopen. Pettinari met de inworp. Sannino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sannino passt de bal zonder na te denken. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Doeltrap. Bakero met een harde bal richting middenveld. Ulemi met een sublieme pass. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Weitoxem probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sannino de bal. Sannino geeft een lange en hoge pass. Colombari rent richting de bal. Colombari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Ulemi is nu in balbezit. Ulemi passt de bal zonder na te denken. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto schiet op doel. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Basterretxea met een sublieme pass. Ulemi is nu in balbezit. Ulemi geeft de bal voor. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Arazzi rent richting de bal. Sannino onderschept slim de pass. Sannino geeft een hoge lob. Colombari is nu in balbezit. Colombari schiet op doel. Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Ulemi is nu in balbezit. Ulemi geeft de bal voor. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 1:0

37e minuut.
Arbeloa is nu in balbezit. Ulemi onderschept slim de pass. Ulemi geeft een hoge lob. Pascalis springt en kopt de bal. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 2:0

38e minuut.
Winiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombari onderschept slim de pass. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 23%, grandelazio 77%.
Celtic Musinè - grandelazio 3:0

46e minuut.
Midali komt het veld opgelopen. Sanzogni komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Colombari is nu in balbezit. Sergent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colombari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulemi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Colombari krijgt zijn hoofd ertegen. Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 4:0

51e minuut.
Sergent rent richting de bal. Sergent geeft een hoge lob. Colombari geeft de bal voor. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascalis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sanzogni passt de bal met de wreef. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto speelt de bal door. Colombari rent richting de bal. Colombari schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Colombari passt de bal in één keer door. Pascalis rent richting de bal. Pascalis passt de bal met de wreef. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Veér probeert naar een medespeler te passen. Arazzi speelt de bal door. Karaçay heeft problemen om de bal te vangen. Colombari is nu in balbezit. Colombari draait met de bal, schiet en ... Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pascalis is nu in balbezit. Pascalis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 5:0

60e minuut.
Weitoxem is nu in balbezit. Weitoxem geeft een hoge lob. Colombari bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Weitoxem speelt de bal door. Pascalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Winiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Raggiotto rent richting de bal. Raggiotto draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

66e minuut.
Basterretxea onderschept slim de pass. Basterretxea probeert naar een medespeler te passen. Ulemi speelt de bal door. Pascalis rent richting de bal. Pascalis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tetrizzi komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Basterretxea met een sublieme pass. Sanzogni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanzogni passt de bal met de wreef. Colombari is nu in balbezit. Colombari draait met de bal, schiet en ... Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Veér rent richting de bal. Midali onderschept slim de pass. Midali met een sublieme pass. Raggiotto is nu in balbezit. Raggiotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Arazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Midali verovert de bal door een tackle van achteren. Midali geeft de bal voor. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulemi met een sublieme pass. Daar is Colombari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colombari haalt uit met een fantastische trap. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Sergent onderschept slim de pass. Sergent geeft een lange en hoge pass. Bandera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Weitoxem geeft een lange en hoge pass. Raggiotto maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ulemi verovert de bal door een tackle van achteren. Ulemi speelt de bal door. Colombari rent richting de bal. Colombari draait met de bal, schiet en ... Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Musinè - grandelazio 6:0

89e minuut.
Colombari met een sublieme pass. Ulemi speelt de bal door. Raggiotto is nu in balbezit. Colombari rent richting de bal. Colombari schiet op doel. Bakero bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Musinè 16%, grandelazio 84%.
Celtic Musinè - grandelazio 6:0