Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El Pequeño del Rio Negro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2663
Los Miles El Paysa
Misol Tactiek paysa3L
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
19 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 6
34.4 gemiddelde waardering 39.6
average Schieten good
weak Passen good
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Isabella heeft problemen om de bal te vangen. Wilimowski rent richting de bal. Wilimowski geeft een lange en hoge pass. Jara is nu in balbezit. Jara schiet op doel. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Isabella is nu in balbezit. Wilimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilimowski haalt uit met een fantastische trap. Isabella probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pollo kopt de bal weg. Michoń is nu in balbezit. Michoń passt de bal met de wreef. Haidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidbauer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Michoń onderschept slim de pass. Michoń passt de bal zonder na te denken. Wilimowski heeft problemen om de bal te vangen. Wilimowski geeft een hoge lob. Haidbauer krijgt zijn hoofd ertegen. Parada bokst de bal weg. Daar is Mckinnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Porąbaniec geeft een lange en hoge pass. Olaza is nu in balbezit. Olaza geeft de bal voor. Buchmann is nu in balbezit. Buchmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Andrade probeert naar een medespeler te passen. Michoń kopt de bal weg. Daar is Mckinnon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jara is nu in balbezit. Jara haalt uit met een fantastische trap. Parada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Ballesta rent richting de bal. Ballesta geeft de bal voor. Haidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap. Parada werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mckinnon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mckinnon geeft de bal voor. Inworp. Pârvan met een snelle inworp. Wilimowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michoń met de inworp. Wilimowski kan de bal niet met de borst controleren. Wilimowski geeft een hoge lob. Haidbauer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Castro is nu in balbezit. Conti rent richting de bal. Buchmann verovert de bal door een tackle van achteren. De Castro is nu in balbezit. De Castro schiet op doel. Andrade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Haidbauer heeft problemen om de bal te vangen. Mckinnon begaat een overtreding. Haidbauer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Barba komt het veld opgelopen. Aguirregaray komt het veld opgelopen. Ballesta komt het veld opgelopen. Sampallo komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Gogicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogicz geeft de bal voor. Haidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap. Parada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - El Paysa 0:1

39e minuut.
Buchmann rent richting de bal. Buchmann geeft een lange en hoge pass. Evaristo bereikt de bal nog maar net als eerste. Folch verovert de bal door een tackle van achteren. Folch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguirregaray bereikt de bal nog maar net als eerste. De Castro verovert de bal door een tackle van achteren. De Castro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buchmann is nu in balbezit. Buchmann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kutuzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta geeft een hoge lob. Jara rent richting de bal. Jara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Folch de bal. Folch geeft een hoge lob. Conti rent richting de bal. De Castro rent richting de bal. De Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barba onderschept slim de pass. Barba geeft een lange en hoge pass. Haidbauer rent richting de bal. Haidbauer haalt uit met een fantastische trap. Parada maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - El Paysa 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 67%, El Paysa 33%.
Los Miles - El Paysa 0:2

46e minuut.
Callejas komt het veld opgelopen. Casanova komt het veld opgelopen. Chappuis komt het veld opgelopen. Marzana komt het veld opgelopen. Baré komt het veld opgelopen. Cascini komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Daar is Marzana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Callejas is nu in balbezit. Callejas passt de bal zonder na te denken. Marzana is nu in balbezit. Marzana haalt uit met een fantastische trap. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Jara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chappuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chappuis geeft een lange en hoge pass. Buchmann is nu in balbezit. Buchmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Buchmann rent richting de bal. Baré bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchmann schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buchmann krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Cascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cascini geeft een hoge lob. Callejas is nu in balbezit. Callejas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - El Paysa 1:2

82e minuut.
Baré rent richting de bal. Baré geeft een lange en hoge pass. Haidbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Haidbauer schiet op doel. Parada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Miles - El Paysa 1:3

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Haidbauer stond buitenspel. Zánkiz neemt vlug de vrije trap. Buchmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchmann draait met de bal, schiet en ... Andrade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kutuzov geeft de bal voor. Ballesta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buchmann kopt de bal weg. Callejas is nu in balbezit. Callejas haalt uit met een fantastische trap. Andrade verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Miles 43%, El Paysa 57%.
Los Miles - El Paysa 1:3