Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bibero park
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4992
Πιπίλαgoal LiverpoolGR F.C.
A1 Tactiek Firmino
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61 gemiddelde waardering 40.5
uitstekend Schieten matig
uitmuntend Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Voskopoulos passt de bal in één keer door. Andrieş met een sublieme pass. Daar is Chrysanthakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 1:0

10e minuut.
Galanomatis met een sublieme pass. Gotzigiannis speelt de bal door. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis springt en kopt de bal. Galanomatis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kamaras heeft problemen om de bal te vangen. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotzigiannis speelt de bal door. Chrysafidis is nu in balbezit. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maurizi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chrysanthakopoulos neemt de hoekschop. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. Galanomatis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 2:0

26e minuut.
Gotzigiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gotzigiannis speelt de bal door. Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Voskopoulos rent richting de bal. Voskopoulos passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gotzigiannis de bal. Gotzigiannis geeft een hoge lob. Giorgini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Chrysanthakopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gotzigiannis is nu in balbezit. Gotzigiannis met een sublieme pass. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Santamaría speelt de bal door. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis springt en kopt de bal. Galanomatis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 3:0

43e minuut.
Voskopoulos is nu in balbezit. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrieş begaat een overtreding. Andrieş krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πιπίλαgoal 26%, LiverpoolGR F.C. 74%.
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 3:0

50e minuut.
Gotzigiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Gotzigiannis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chrysanthakopoulos de bal. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Kelly met een snelle inworp. Andrieş met een sublieme pass. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Maurizi kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lacombe geeft een hoge lob. Kypourgos kopt de bal weg. Andrieş geeft de bal voor. Giorgini is nu in balbezit. Giorgini haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Chrysafidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giorgini bereikt de bal nog maar net als eerste. Giorgini passt de bal met de wreef. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mączewski passt de bal met de wreef. Chrysanthakopoulos is nu in balbezit. Daar is Chrysanthakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Chrysafidis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Chrysanthakopoulos geeft de bal voor. Maurizi kopt de bal weg. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Chrysanthakopoulos geeft een lange en hoge pass. Giorgini maakt een snoekduik en kopt de bal. Galanomatis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chrysafidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysafidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 4:0

89e minuut.
Giorgini onderschept slim de pass. Chrysanthakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysanthakopoulos geeft een hoge lob. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis haalt uit met een fantastische trap. Galanomatis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Πιπίλαgoal 20%, LiverpoolGR F.C. 80%.
Πιπίλαgoal - LiverpoolGR F.C. 4:0