Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Hanek Stadium
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6058
The Naturals Hackney Marshes
532G mirror pol Tactiek Test
63% Balbezit 37%
13% Spel op eigen helft 87%
40 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
77.2 gemiddelde waardering 36
incredible Schieten good
incredible Passen average
excellent Verdedigen average


1e minuut.
Turone passt de bal met de wreef. Glon speelt de bal door. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen. Jakupi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Pruvost is nu in balbezit. Pruvost geeft de bal voor. Glon geeft de bal voor. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Pruvost geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turone met de inworp. Glon rent richting de bal. Glon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Pruvost met een harde bal richting middenveld. Glon kopt de bal weg. Lemonnier geeft een hoge lob. Douridas rent richting de bal. Douridas schiet op doel. Jakupi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Lemonnier kopt de bal weg. Bədirxanov geeft de bal voor. Douridas is nu in balbezit. Douridas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Lemonnier met een sublieme pass. Glon met een sublieme pass. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft een hoge lob. Daar is Bennett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakupi bokst de bal weg.

9e minuut.
Glon speelt de bal door. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft een lange en hoge pass. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Turone rent richting de bal. Turone heeft problemen om de bal te vangen. Turone passt de bal zonder na te denken. Douridas rent richting de bal. Douridas schiet op doel. Jakupi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kuberski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mundy rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Douridas is nu in balbezit. Bennett legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Douridas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Douridas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 1:0

21e minuut.
Lemonnier passt de bal met de wreef. Turone rent richting de bal. Turone geeft een lange en hoge pass. Douridas springt en kopt de bal. Jakupi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 2:0

31e minuut.
Turone met een snelle inworp. Glon speelt de bal door. Bədirxanov speelt de bal door. Douridas rent richting de bal. Douridas draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Glon heeft problemen om de bal te vangen. Glon met een sublieme pass. Klungelig pakt Turone de bal. Turone geeft de bal voor. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakupi bokst de bal weg.

35e minuut.
Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft de bal voor. Bennett heeft problemen om de bal te vangen. Douridas is nu in balbezit. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Turone geeft een hoge lob. Bennett heeft problemen om de bal te vangen. Douridas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douridas schiet op doel. Jakupi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 3:0

38e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Turone is nu in balbezit. Turone geeft de bal voor. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Turone rent richting de bal. Turone geeft een hoge lob. Douridas is nu in balbezit. Douridas draait met de bal, schiet en ... Jakupi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 4:0

42e minuut.
Inworp. Turone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glon is nu in balbezit. Glon geeft de bal voor. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 5:0

45e minuut.
Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bədirxanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Douridas neemt de penalty, wat een uithaal! Jakupi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 9%, Hackney Marshes 91%.
The Naturals - Hackney Marshes 6:0

48e minuut.
Witecki passt de bal zonder na te denken. Sobieszewski rent richting de bal. Vandenbossche begaat een overtreding. Vandenbossche krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Glon probeert naar een medespeler te passen. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone geeft een hoge lob. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen. Jakupi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 7:0

51e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Turone de bal. Turone geeft de bal voor. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen. Jakupi bokst de bal weg.

61e minuut.
Douridas passt de bal in één keer door. Bədirxanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos speelt de bal door. Klungelig pakt Turone de bal. Turone geeft een lange en hoge pass. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakupi bokst de bal weg.

69e minuut.
Jakupi speelt de bal door. Glon kopt de bal weg. Douridas kan de bal niet met de borst controleren. Douridas haalt uit met een fantastische trap. Jakupi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Glon kopt de bal weg. Lemonnier speelt de bal door. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kelly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mundy met een sublieme pass. Bədirxanov geeft een hoge lob. Douridas rent richting de bal. Douridas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 8:0

76e minuut.
Pyk rent richting de bal. Pyk passt de bal met de wreef. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft een lange en hoge pass. Douridas maakt een snoekduik en kopt de bal. Jakupi bokst de bal weg.

79e minuut.
Seaman geeft een lange en hoge pass. Douridas rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bennett ... Strafschop! Douridas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Douridas kan niet meer verder spelen. Miastkowski komt het veld opgelopen. Bədirxanov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Glon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Turone bereikt de bal nog maar net als eerste. Turone speelt de bal door. Glon geeft een hoge lob. Miastkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Jakupi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 9:0

81e minuut.
Mundy is nu in balbezit. Miastkowski onderschept slim de pass. Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 10:0

86e minuut.
Turone is nu in balbezit. Turone passt de bal met de wreef. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 11:0

87e minuut.
Pruvost geeft de bal voor. Inworp. Turone zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glon rent richting de bal. Glon geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Glon bereikt de bal nog maar net als eerste. Glon passt de bal in één keer door. Miastkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miastkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 12:0

90e minuut.
Montiel passt de bal met de wreef. Witecki rent richting de bal. Miastkowski onderschept slim de pass. Miastkowski draait met de bal, schiet en ... Jakupi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Naturals - Hackney Marshes 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Naturals 18%, Hackney Marshes 82%.
The Naturals - Hackney Marshes 13:0