Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: DBus Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6878
DBus Charly F.C.
Def4 Tactiek MEDIOS 2 DEL
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.8 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Wódkiewicz is nu in balbezit. Carstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 1:0

4e minuut.
Pagés probeert naar een medespeler te passen. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Noev rent richting de bal. Noev draait met de bal, schiet en ... MacOwen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Jerković is nu in balbezit. Jerković passt de bal zonder na te denken. Del Toro is nu in balbezit. Del Toro geeft een lange en hoge pass. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DBus - Charly F.C. 1:1

9e minuut.
Wódkiewicz onderschept slim de pass. Carstensen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wódkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Becleanu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 2:1

14e minuut.
Graupera is nu in balbezit. Pagés verovert de bal door een tackle van achteren. Pagés passt de bal zonder na te denken. Hompoth heeft problemen om de bal te vangen. Hompoth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Ljubičić speelt de bal door. Jerković rent richting de bal. Jerković speelt de bal door. Hompoth rent richting de bal. Hompoth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Arrúe rent richting de bal. Arrúe geeft een lange en hoge pass. Morganti heeft problemen om de bal te vangen. Wódkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 3:1

30e minuut.
Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés geeft een hoge lob. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth draait met de bal, schiet en ... MacOwen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 3:2

32e minuut.
Loncomán geeft een hoge lob. Salmón kopt de bal weg. Murillo García kan de bal niet met de borst controleren. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel. MacOwen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Wódkiewicz kopt de bal weg. Ljubičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Becleanu krijgt een gele kaart. Ljubičić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ljubičić met een snel genomen vrije trap. Ambroziak controleert de bal met de borst. Noev is nu in balbezit. Noev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth rent richting de bal. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth verovert de bal door een tackle van achteren. Hompoth draait met de bal, schiet en ... MacOwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noev is nu in balbezit. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel. MacOwen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DBus - Charly F.C. 3:3

44e minuut.
Daar is Del Toro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Toro passt de bal zonder na te denken. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 3:4

44e minuut.
Daar is Wódkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hompoth is nu in balbezit. Wódkiewicz begaat een overtreding. Wódkiewicz krijgt een gele kaart. Hompoth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cárdenas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Noev is nu in balbezit. Noev schiet op doel. MacOwen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 69%, Charly F.C. 31%.
DBus - Charly F.C. 3:5

51e minuut.
Cárdenas passt de bal met de wreef. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro passt de bal met de wreef. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Loncomán geeft een hoge lob. Inworp. Urenda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arrúe geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DBus - Charly F.C. 4:5

56e minuut.
Noev kopt de bal weg. Klungelig pakt Hompoth de bal. Ruttu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hompoth raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Noev legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Murillo García probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jerković geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hompoth rent richting de bal. Hompoth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrúe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Becleanu geeft een lange en hoge pass. Wódkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cárdenas kopt de bal weg. Graupera rent richting de bal. Pagés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pagés krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Arrúe passt de bal met de wreef. Becleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Morganti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Becleanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Becleanu kan niet meer verder spelen. Jipa komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Hadjitoffis geeft een hoge lob. Carstensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wódkiewicz onderschept slim de pass. Wódkiewicz draait met de bal, schiet en ... de Dios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DBus - Charly F.C. 5:5

84e minuut.
Pagés met een snelle inworp. Del Toro met een sublieme pass. Jerković speelt de bal door. Noev bereikt de bal nog maar net als eerste. Noev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DBus 60%, Charly F.C. 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DBus - Charly F.C. 5:5