Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: HFC Haarlem Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 13669
HFC Haarlem buddie
Jos Tactiek jos
63% Balbezit 37%
46% Spel op eigen helft 54%
26 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 22.6
average Schieten weak
average Passen average
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Inworp. Oude Kamphuis met een snelle inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Oude Kamphuis rent richting de bal. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede passt de bal met de wreef. Metstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak schiet op doel. De bal raakt de paal.

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis met de inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Papetti speelt de bal door. van de Korput bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Korput geeft een hoge lob. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 1:0

23e minuut.
Pluijmen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis met de inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 2:0

27e minuut.
Sporkslede met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis met een snelle inworp. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Distelbrink met een harde bal richting middenveld. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 3:0

35e minuut.
Brands is nu in balbezit. Scholten rent richting de bal. Brands speelt de bal door. Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 3:1

40e minuut.
van de Korput rent richting de bal. van de Korput geeft een lange en hoge pass. Wels is nu in balbezit. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 45%, buddie 55%.
HFC Haarlem - buddie 3:1

46e minuut.
Winter probeert naar een medespeler te passen. Brands rent richting de bal. Brands passt de bal met de wreef. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft de bal voor. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Sporkslede de bal onder controle te krijgen. Brands bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 4:1

58e minuut.
Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede passt de bal zonder na te denken. Metstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak schiet op doel. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Distelbrink trapt de bal weg van het doel. Sporkslede kopt de bal weg. Metstak is nu in balbezit. Metstak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 5:1

61e minuut.
Winter probeert naar een medespeler te passen. Daar is Veltman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veltman geeft een lange en hoge pass. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sporkslede neemt de hoekschop. Inworp. Distelbrink met een snelle inworp. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Pluijmen met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Oude Kamphuis draait met de bal, schiet en ... Pluijmen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - buddie 5:2

66e minuut.
Sporkslede met een sublieme pass. Cosma rent richting de bal. Cosma schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Distelbrink met een harde bal richting middenveld. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede speelt de bal door. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pluijmen speelt de bal door. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsman geeft een lange en hoge pass. Sporkslede kopt de bal weg. Pluijmen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Sporkslede zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede is nu in balbezit. Oude Kamphuis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oude Kamphuis krijgt een gele kaart. Sporkslede wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Cosma rent richting de bal. Cosma passt de bal in één keer door. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cosma rent richting de bal. Cosma schiet op doel. Distelbrink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cosma rent richting de bal. Cosma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 46%, buddie 54%.
HFC Haarlem - buddie 5:2