Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7409
Prime Fk Hookah
5-1-2-2 Mirror Tactiek True Passion 2.0
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten excellent
solid Passen very good
outstanding Verdedigen solid


35e minuut.
Cranenbrouck is nu in balbezit. Cranenbrouck geeft de bal voor. Rechot probeert de bal met de borst te controleren. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cranenbrouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Cranenbrouck geeft een hoge lob. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. Chwieduk bokst de bal weg. Daar is Rechot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conceição bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow verovert de bal door een tackle van achteren. Dalchow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 53%, Fk Hookah 47%.
Prime - Fk Hookah 0:1

46e minuut.
Orantas rent richting de bal. Miha probeert naar een medespeler te passen. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow draait met de bal, schiet en ... Chwieduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Vila met een sublieme pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orantas rent richting de bal. Orantas schiet op doel. Chwieduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 0:2

56e minuut.
Inworp. Miha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow schiet op doel. Chwieduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 0:3

58e minuut.
Marichal is nu in balbezit. Marichal geeft een lange en hoge pass. Hrenciuc probeert naar een medespeler te passen. Garčinskas met een sublieme pass. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Vila met de inworp. Cranenbrouck rent richting de bal. Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft de bal voor. Capote krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rechot verovert de bal door een tackle van achteren. Dalchow is nu in balbezit. Rechot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rechot krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Conceição geeft de bal voor. Inworp. Cranenbrouck met een snelle inworp. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Villa rent richting de bal. Villa geeft een hoge lob. Duarte kopt de bal weg. Dalchow kan de bal niet met de borst controleren. Dalchow schiet op doel. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vašetkovas geeft de bal voor. Dalchow heeft problemen om de bal te vangen. Miha rent richting de bal. Miha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 0:4

78e minuut.
Vila bereikt de bal nog maar net als eerste. Vila met een sublieme pass. Marichal is nu in balbezit. Marichal haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 1:4

85e minuut.
Nowotniak geeft een hoge lob. Vila is nu in balbezit. Vila passt de bal met de wreef. Marichal rent richting de bal. Marichal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Vašetkovas met een snelle inworp. Miha is nu in balbezit. Duarte onderschept slim de pass. Duarte geeft de bal voor. Marichal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 55%, Fk Hookah 45%.
Prime - Fk Hookah 1:4