Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: *JEN Palace*
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7902
Prime Fk Hookah
The One Tactiek Xracher 2.0
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 59.3
adequate Schieten excellent
very good Passen excellent
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Belardetti geeft de bal voor. Daar is Valančiauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valančiauskas geeft de bal voor. Dalchow heeft problemen om de bal te vangen. Dalchow haalt uit met een fantastische trap. Chwieduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vašetkovas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borroto met de inworp. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Capote bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Čičkinas. Capote is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duarte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Capote maakt een snoekduik en kopt de bal. Martínez Ramallo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prime - Fk Hookah 1:0

32e minuut.
Inworp. Miha met een snelle inworp. Garčinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Garčinskas geeft de bal voor. Orantas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Čučkov kopt de bal weg. Pasquina bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas onderschept slim de pass. Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalchow schiet op doel. Chwieduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Miha bereikt de bal nog maar net als eerste. Miha passt de bal zonder na te denken. Dalchow is nu in balbezit. Dalchow schiet op doel. Chwieduk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 58%, Fk Hookah 42%.
Prime - Fk Hookah 1:0

58e minuut.
Dalchow bereikt de bal nog maar net als eerste. Orantas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pasquina. Pasquina krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Čučkov geeft een hoge lob. Miha controleert de bal met de borst. Belardetti maakt een afschuwelijke overtreding. Belardetti krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Miha geeft een lange en hoge pass. Orantas kopt de bal weg. Bello heeft problemen om de bal te vangen. Dalchow onderschept slim de pass. Dalchow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prime - Fk Hookah 1:1

85e minuut.
Garčinskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rožankevičius komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prime 49%, Fk Hookah 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Prime - Fk Hookah 1:1