Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:33
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: legiaremik Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 780
legiaremik juventus 1984
remik Tactiek juve
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 29.8
average Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


11e minuut.
Štrba verovert de bal door een tackle van achteren. Štrba geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nykiś met de inworp. Kocsis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kocsis passt de bal met de wreef. Luliński is nu in balbezit. Met opzet legt Garţenştein zijn tegenspeler op de grond. Garţenştein krijgt een gele kaart. Luliński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Luliński kan niet meer verder spelen. Silva komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Inworp. Kocsis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Silva geeft de bal voor. Del Toro maakt een snoekduik en kopt de bal. den Bosscher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 50%, juventus 1984 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legiaremik - juventus 1984 0:0

47e minuut.
Nykiś speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Garţenştein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garţenştein krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

55e minuut.
Inworp. Nykiś met een snelle inworp. Kocsis rent richting de bal. Kocsis geeft de bal voor. Del Toro springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
legiaremik - juventus 1984 1:0

56e minuut.
Bøgvad rent richting de bal. Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocsis passt de bal met de wreef. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
den Bosscher trapt de bal weg van het doel. Kocsis kopt de bal weg. Del Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Toro schiet op doel. den Bosscher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bogran rent richting de bal. Nykiś tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bogran is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bogran met een snel genomen vrije trap. Bøgvad bereikt de bal nog maar net als eerste. Bøgvad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kocsis onderschept slim de pass. Kocsis probeert naar een medespeler te passen. Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Bradarić springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legiaremik 40%, juventus 1984 60%.
legiaremik - juventus 1984 1:0