Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Stadiono Gino Donè Paro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3988
Socialisma Teamo A-Pulp
come al campino Tactiek UnDosTres
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten very good
very good Passen very good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Alba is nu in balbezit. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:1

14e minuut.
Alba met de inworp. Riccardo rent richting de bal. Riccardo geeft een lange en hoge pass. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Gray speelt de bal door. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:2

30e minuut.
Pszczoła heeft problemen om de bal te vangen. Pszczoła geeft een hoge lob. Riccardo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. Dugalija bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Riccardo met een harde bal richting middenveld. Coral kopt de bal weg. Coral probeert de bal met de borst te controleren. Coral draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Riccardo onderschept slim de pass. Riccardo passt de bal zonder na te denken. Stelzer is nu in balbezit. Coral is nu in balbezit. Coral haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Hòa komt het veld opgelopen. Hoddle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 45%, A-Pulp 55%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:2

49e minuut.
Klungelig pakt Córdoba de bal. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Alba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Riccardo is nu in balbezit. Riccardo passt de bal zonder na te denken. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Alba met de inworp. Córdoba heeft problemen om de bal te vangen. Riccardo verovert de bal door een tackle van achteren. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Alba verovert de bal door een tackle van achteren. Coral rent richting de bal. Alba is nu in balbezit. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Hòa speelt de bal door. Córdoba kopt de bal weg. Alba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel. Quang Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Téllez komt het veld opgelopen. Tassistro komt het veld opgelopen. Gromek komt het veld opgelopen. Bartolo komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Doeltrap. Riccardo trapt de bal weg. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:3

72e minuut.
Stelzer probeert de bal aan de voet te houden. Coral rent richting de bal. Alba rent richting de bal. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral schiet op doel. Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Alba met een snelle inworp. Riccardo met een sublieme pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Coral probeert naar een medespeler te passen. Hauff met een sublieme pass. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap. Quang Hòa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 58%, A-Pulp 42%.
Socialisma Teamo - A-Pulp 0:3