Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-10 01:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gastrolith Concretions Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1391
Gastrolith Concretions Fc Szaszłyki
Fifa 352 Tactiek szaszyłyczki
43% Balbezit 57%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.9 gemiddelde waardering 55.3
matig Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Klungelig pakt Kaškinas de bal. Kaškinas speelt de bal door. Wojtarowicz speelt de bal door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Stephenson probeert naar een medespeler te passen. Wojtarowicz met een sublieme pass. Brzeziński speelt de bal door. Klungelig pakt Jaszczur de bal. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. Stephenson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:1

6e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Kaškinas is nu in balbezit. Kaškinas passt de bal zonder na te denken. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Manea speelt de bal door. Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński met een sublieme pass. Jaszczur controleert de bal met de borst. Jaszczur draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bürgi is nu in balbezit. Vazos verovert de bal door een tackle van achteren. Vazos met een sublieme pass. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kwilecki met de inworp. Wojtarowicz rent richting de bal. Wojtarowicz passt de bal zonder na te denken. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Stephenson trapt de bal weg van het doel. Wojtarowicz kopt de bal weg. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea passt de bal in één keer door. Brzeziński speelt de bal door. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi passt de bal zonder na te denken. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Filemon is nu in balbezit. Jaszczur onderschept slim de pass. Jaszczur passt de bal zonder na te denken. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:2

23e minuut.
Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeziński geeft de bal voor. Daar is Kaškinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Sobczak speelt de bal door. Manea met een sublieme pass. Wojtarowicz speelt de bal door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Gougeon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filemon is nu in balbezit. Kwilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi rent richting de bal. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kaškinas rent richting de bal. Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczur geeft een hoge lob. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:3

30e minuut.
Novoa rent richting de bal. Brzeziński onderschept slim de pass. Brzeziński speelt de bal door. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Əmirquliyev controleert de bal met de borst. Əmirquliyev geeft een lange en hoge pass. Bobeş kopt de bal weg. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Əmirquliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Əmirquliyev de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:4

33e minuut.
Bürgi onderschept slim de pass. Gerlo rent richting de bal. Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Brzeziński kopt de bal weg. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur geeft een lange en hoge pass. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:5

35e minuut.
Bobeş met een sublieme pass. Gerlo rent richting de bal. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stephenson trapt de bal weg. Wojtarowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Əmirquliyev de bal. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Concepción geeft de bal voor. Pollák is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manea. Manea krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtarowicz speelt de bal door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brzeziński kopt de bal weg. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur passt de bal in één keer door. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Kwilecki probeert naar een medespeler te passen. Vazos heeft problemen om de bal te vangen. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bürgi de bal. Bürgi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 83%, Fc Szaszłyki 17%.
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:6

49e minuut.
Manea passt de bal met de wreef. Brzeziński is nu in balbezit. Brzeziński passt de bal in één keer door. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Manea met een sublieme pass. Brzeziński probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel. Na een snelle pass probeert Əmirquliyev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vazos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki onderschept slim de pass. Kwilecki geeft de bal voor. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Filemon de bal. Kwilecki speelt de bal door. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur schiet op doel. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:7

59e minuut.
Kwilecki kopt de bal weg. Filemon heeft problemen om de bal te vangen. Wojtarowicz rent richting de bal. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Concepción heeft problemen om de bal te vangen. Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur schiet op doel. De bal raakt de paal. Stephenson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Vazos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bürgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:8

64e minuut.
Əmirquliyev geeft een lange en hoge pass. Manea probeert naar een medespeler te passen. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel. Əmirquliyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kwilecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gerlo geeft de bal voor. Manea met een sublieme pass. Bürgi is nu in balbezit. Bürgi draait met de bal, schiet en ... Əmirquliyev probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur passt de bal zonder na te denken. Brzeziński speelt de bal door. Bürgi rent richting de bal. Bürgi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Stephenson met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Filemon de bal. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel. Stephenson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Apostu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wojtarowicz de bal. Wojtarowicz met een sublieme pass. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Brzeziński passt de bal zonder na te denken. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur passt de bal zonder na te denken. Bürgi rent richting de bal. Bürgi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:9

82e minuut.
Kwilecki rent richting de bal. Kwilecki speelt de bal door. Jaszczur rent richting de bal. Jaszczur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:10

84e minuut.
Bürgi rent richting de bal. Bürgi passt de bal met de wreef. Jaszczur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur schiet op doel. Stephenson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:11

87e minuut.
Jaszczur is nu in balbezit. Jaszczur passt de bal met de wreef. Filemon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bürgi verovert de bal door een tackle van achteren. Bürgi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stephenson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stephenson speelt de bal door. Manea kopt de bal weg. Əmirquliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczur verovert de bal door een tackle van achteren. Jaszczur haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gastrolith Concretions 72%, Fc Szaszłyki 28%.
Gastrolith Concretions - Fc Szaszłyki 0:12