Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Plaza de La Ciudad
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 10759
The Bellies Luszka Rangers
mooi Tactiek alu
40% Balbezit 60%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 55.5
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe probeert naar een medespeler te passen. Vuray rent richting de bal. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 0:1

7e minuut.
Zamlata probeert naar een medespeler te passen. Loovens probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz schiet op doel. Bortă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Aleksandrić passt de bal met de wreef. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 0:2

14e minuut.
Robles speelt de bal door. Depaepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Depaepe geeft de bal voor. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Harda niet meer kan verder spelen. Bulf komt het veld opgelopen.

22e minuut.
De Rose passt de bal zonder na te denken. Vuray is nu in balbezit. Vuray geeft een lange en hoge pass. De Rose is nu in balbezit. De Rose schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vicinanza is nu in balbezit. Geertruida is nu in balbezit. Vicinanza begaat een overtreding. Vicinanza krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Teze probeert naar een medespeler te passen. Loovens met een sublieme pass. Moszkiewicz is nu in balbezit. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:2

31e minuut.
Geertruida verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo onderschept slim de pass. Macedo passt de bal zonder na te denken. De Rose rent richting de bal. De Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Macedo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Knobel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Loovens kopt de bal weg. Andreu geeft een hoge lob. De Rose kopt de bal weg. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vicinanza speelt de bal door. Klungelig pakt Horvăţ de bal. Horvăţ met een sublieme pass. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Bulf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Załoga geeft een hoge lob. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. Bulf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Snijders rent richting de bal. Loovens rent richting de bal. Loovens probeert naar een medespeler te passen. Moszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Bortă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 59%, Luszka Rangers 41%.
The Bellies - Luszka Rangers 1:2

54e minuut.
Andreu met een sublieme pass. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ geeft een hoge lob. De Rose rent richting de bal. De Rose schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:3

57e minuut.
Załoga geeft een lange en hoge pass. Horvăţ kopt de bal weg. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Bulf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:4

60e minuut.
Vuray onderschept slim de pass. Vuray passt de bal in één keer door. De Rose bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:5

62e minuut.
Heijnen heeft problemen om de bal te vangen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Vicinanza is nu in balbezit. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap. Bulf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Schmidt speelt de bal door. Aleksandrić speelt de bal door. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rose verovert de bal door een tackle van achteren. De Rose draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vicinanza rent richting de bal. Vicinanza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:6

72e minuut.
Heijnen met de inworp. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ met een sublieme pass. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Bulf bokst de bal weg.

81e minuut.
Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ met een sublieme pass. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza draait met de bal, schiet en ... Bulf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:7

83e minuut.
Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ geeft een lange en hoge pass. Vicinanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicinanza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:8

83e minuut.
Moszkiewicz met een sublieme pass. Snijders rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vicinanza. Vicinanza krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

86e minuut.
Biaduń probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ rent richting de bal. Horvăţ met een sublieme pass. Knobel rent richting de bal. Knobel schiet op doel. Bulf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić passt de bal met de wreef. Załoga geeft de bal voor. De Rose rent richting de bal. De Rose schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Bellies - Luszka Rangers 1:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Bellies 58%, Luszka Rangers 42%.
The Bellies - Luszka Rangers 1:9