Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Missouri City FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 853
Missouri City FC Gastrolith Concretions
4-2-2-2 Tactiek Fifa 352
52% Balbezit 48%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 31.5
good Schieten adequate
very good Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Moreay probeert naar een medespeler te passen. Harrington is nu in balbezit. Harrington met een sublieme pass. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică haalt uit met een fantastische trap. Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Peláez passt de bal zonder na te denken. Ching heeft problemen om de bal te vangen. Fică is nu in balbezit. Fică haalt uit met een fantastische trap. Czyrko bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
De Ornelas passt de bal in één keer door. Fică rent richting de bal. Ching rent richting de bal. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 1:0

9e minuut.
Fică geeft een hoge lob. Critchfield heeft problemen om de bal te vangen. Ilev is nu in balbezit. Ching is nu in balbezit. Ching haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 2:0

11e minuut.
Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani passt de bal met de wreef. Ching is nu in balbezit. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 3:0

14e minuut.
Czyrko trapt de bal weg van het doel. Peláez speelt de bal door. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Czyrko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 4:0

16e minuut.
Harrington rent richting de bal. Harrington passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel. Czyrko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 5:0

18e minuut.
Fică passt de bal in één keer door. Ching is nu in balbezit. Yarbrough begaat een overtreding. Ching is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Harrington neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yarbrough kopt de bal weg. Peláez probeert naar een medespeler te passen. De Ornelas is nu in balbezit. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Doeltrap. Czyrko met een harde bal richting middenveld. Harrington kopt de bal weg. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington geeft de bal voor. Ching kopt de bal weg. Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică draait met de bal, schiet en ... Czyrko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Peláez is nu in balbezit. Peláez passt de bal zonder na te denken. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 16%, Gastrolith Concretions 84%.
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 5:0

47e minuut.
Critchfield kopt de bal weg. Malbašić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peláez speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... Czyrko bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 6:0

52e minuut.
Fică is nu in balbezit. Fică geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Teofilo de bal onder controle te krijgen. Ching rent richting de bal. Ching haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Harrington rent richting de bal. Harrington geeft de bal voor. De Ornelas heeft problemen om de bal te vangen. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Peláez verovert de bal door een tackle van achteren. Harrington bereikt de bal nog maar net als eerste. Harrington speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De Ornelas haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Critchfield de bal. Ilev is nu in balbezit. Ilev haalt uit met een fantastische trap. Critchfield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Araque kopt de bal weg. Daar is Pascuzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Fică rent richting de bal. Fică schiet op doel. Czyrko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Ilev probeert naar een medespeler te passen. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică rent richting de bal. Fică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 7:0

84e minuut.
Malbašić met een sublieme pass. Peláez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pascuzzo. Pascuzzo krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Teofilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Yarbrough de bal. Pascuzzo probeert naar een medespeler te passen. Maldonado is nu in balbezit. Maldonado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Teofilo kopt de bal weg. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas probeert naar een medespeler te passen. Fică is nu in balbezit. Fică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Missouri City FC 30%, Gastrolith Concretions 70%.
Missouri City FC - Gastrolith Concretions 7:0