Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 22:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: World Trade Center
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6625
Salmia F.C. Manyacarajo
Tactica 22 Tactiek Ley del Offside
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
23 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
excellent Verdedigen good


4e minuut.
Brandón geeft de bal voor. Olave rent richting de bal. Zaev maakt een afschuwelijke overtreding. Zaev krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Rašetić kopt de bal weg. Klungelig pakt Olave de bal. Majcherek is nu in balbezit. Olave onderschept slim de pass. Olave draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Guardia passt de bal in één keer door. Daar is Nunès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunès passt de bal met de wreef. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mendivil rent richting de bal. Bas verovert de bal door een tackle van achteren. Bas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Ingold geeft een lange en hoge pass. Nunès kan de bal niet met de borst controleren. Nunès geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Pelayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kürti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 1:0

10e minuut.
Inworp. Guardia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès geeft een hoge lob. Veysəloğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kürti bokst de bal weg. Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolimowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Veysəloğlu rent richting de bal. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski draait met de bal, schiet en ... Kürti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 2:0

20e minuut.
Ciężkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sorescu komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Barán bereikt de bal nog maar net als eerste. Barán passt de bal met de wreef. Bolimowski is nu in balbezit. Bolimowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Majcherek geeft de bal voor. Nunès kopt de bal weg. Bas is nu in balbezit. Bas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 3:0

45e minuut.
Barakov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 53%, Manyacarajo 47%.
Salmia F.C. - Manyacarajo 3:0

50e minuut.
Uzdowski probeert naar een medespeler te passen. Sorescu kopt de bal weg. Nunès bereikt de bal nog maar net als eerste. Nunès geeft de bal voor. Bolimowski krijgt zijn hoofd ertegen. Barakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Abraham speelt de bal door. Klungelig pakt Dervas de bal. Dervas geeft een hoge lob. Olave bereikt de bal nog maar net als eerste. Olave haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dervas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bolimowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Barán neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Borovci kopt de bal weg. Nunès speelt de bal door. Bas heeft problemen om de bal te vangen. Bas schiet op doel. Barakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borovci controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nunès zal de hoekschop nemen. Veysəloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Barán kopt de bal weg. Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski passt de bal zonder na te denken. Veysəloğlu is nu in balbezit. Veysəloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 4:0

79e minuut.
Klungelig pakt Nunès de bal. Nunès passt de bal zonder na te denken. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas schiet op doel. Barakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 5:0

82e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas met een sublieme pass. Nunès heeft problemen om de bal te vangen. Nunès geeft een lange en hoge pass. Veysəloğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Barakov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 6:0

89e minuut.
Salazar met een sublieme pass. Nunès is nu in balbezit. Nunès speelt de bal door. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Salmia F.C. - Manyacarajo 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salmia F.C. 56%, Manyacarajo 44%.
Salmia F.C. - Manyacarajo 7:0