Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:34
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Obserwatorzy Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 342
Obserwatorzy Unionistas de Salamanca
Defend Tactiek Difensa
59% Balbezit 41%
17% Spel op eigen helft 83%
46 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.1 gemiddelde waardering 23.3
goed Schieten slecht
goed Passen matig
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Śliż heeft problemen om de bal te vangen. Śliż passt de bal zonder na te denken. Lallukka rent richting de bal. Lallukka schiet op doel. Emini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 1:0

4e minuut.
Kopeć geeft de bal voor. Inworp. Wicke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 2:0

5e minuut.
Križanac probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Perina met een snelle inworp. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka met een sublieme pass. Emini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Ryczel rent richting de bal. Ryczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 3:0

8e minuut.
Perina is nu in balbezit. Perina met een sublieme pass. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Perina rent richting de bal. Perina speelt de bal door. Lallukka speelt de bal door. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Lallukka rent richting de bal. Lallukka geeft een lange en hoge pass. Ryczel rent richting de bal. Ryczel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Perina is nu in balbezit. Križanac begaat een overtreding. Perina is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perina zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 4:0

16e minuut.
Frusina geeft een lange en hoge pass. Ryczel speelt de bal door. Lallukka rent richting de bal. Lallukka schiet op doel. Emini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 5:0

17e minuut.
Campillo met een sublieme pass. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel passt de bal in één keer door. Lallukka rent richting de bal. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. Emini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 6:0

21e minuut.
Prunea kan de bal niet met de borst controleren. Gürol rent richting de bal. Prunea maakt een afschuwelijke overtreding. Prunea krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Gürol is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gürol met een snel genomen vrije trap. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka rent richting de bal. Lallukka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina passt de bal in één keer door. Daar is Lallukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 7:0

22e minuut.
Gürol met een sublieme pass. Klungelig pakt Olkowski de bal. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Perina met een sublieme pass. Prunea rent richting de bal. Perina speelt de bal door. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ryczel rent richting de bal. Ryczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 8:0

27e minuut.
Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel verovert de bal door een tackle van achteren. Ryczel speelt de bal door. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 9:0

28e minuut.
Perina speelt de bal door. Klungelig pakt Śliż de bal. Śliż geeft een lange en hoge pass. Ryczel rent richting de bal. Ryczel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 10:0

31e minuut.
Perina verovert de bal door een tackle van achteren. Perina speelt de bal door. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. Emini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 11:0

33e minuut.
Perina geeft een hoge lob. Ryczel kopt de bal weg. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. Emini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 12:0

33e minuut.
Gürol speelt de bal door. Klungelig pakt Olkowski de bal. Lallukka rent richting de bal. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 13:0

39e minuut.
Perina met een sublieme pass. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka verovert de bal door een tackle van achteren. Lallukka draait met de bal, schiet en ... Emini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel speelt de bal door. Lallukka heeft problemen om de bal te vangen. Lallukka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 14:0

43e minuut.
Prunea geeft een hoge lob. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel speelt de bal door. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreira komt het veld opgelopen. Komornicki komt het veld opgelopen. Wicke met de inworp. Ryczel rent richting de bal. Ryczel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 20%, Unionistas de Salamanca 80%.
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 14:0

47e minuut.
Komornicki met een snelle inworp. Perina is nu in balbezit. Perina met een sublieme pass. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Komornicki zal de hoekschop nemen. Perina is nu in balbezit. Perina geeft een hoge lob. Ryczel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 15:0

49e minuut.
Valihora probeert naar een medespeler te passen. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 16:0

52e minuut.
Emini met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perina is nu in balbezit. Perina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Valihora verovert de bal door een tackle van achteren. Perina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina probeert naar een medespeler te passen. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Emini trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perina is nu in balbezit. Perina passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Križanac speelt de bal door. Frusina heeft problemen om de bal te vangen. Ryczel begaat een overtreding. Ryczel krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Križanac met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wicke is nu in balbezit. Wicke met een sublieme pass. Emini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Komornicki rent richting de bal. Komornicki speelt de bal door. Klungelig pakt Ryczel de bal. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 17:0

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Emini niet meer kan verder spelen. Othonaios komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komornicki geeft een hoge lob. Lallukka probeert naar een medespeler te passen. Ryczel heeft problemen om de bal te vangen. Ryczel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 18:0

75e minuut.
Daar is Olkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel is nu in balbezit. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 19:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wicke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perina probeert naar een medespeler te passen. Lallukka is nu in balbezit. Lallukka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 20:0

79e minuut.
Križanac met een sublieme pass. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski geeft de bal voor. Daar is Lallukka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Olkowski kopt de bal weg. Frusina bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina is nu in balbezit. Perina geeft een hoge lob. Lallukka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ryczel probeert naar een medespeler te passen. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Perina onderschept slim de pass. Perina met een sublieme pass. Komornicki geeft een lange en hoge pass. Lallukka heeft problemen om de bal te vangen. Lallukka haalt uit met een fantastische trap. Othonaios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ryczel is nu in balbezit. Ryczel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 21:0

84e minuut.
Komornicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perina met een sublieme pass. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 22:0

86e minuut.
Perina verovert de bal door een tackle van achteren. Lallukka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallukka speelt de bal door. Klungelig pakt Ryczel de bal. Ryczel schiet op doel. Othonaios bokst de bal weg. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel draait met de bal, schiet en ... Othonaios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 23:0

89e minuut.
Moreira is nu in balbezit. Moreira passt de bal in één keer door. Ryczel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczel haalt uit met een fantastische trap. Othonaios probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Obserwatorzy 14%, Unionistas de Salamanca 86%.
Obserwatorzy - Unionistas de Salamanca 23:0