Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: inter scb Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1133
inter scb Crema Forever
451* Tactiek 352
54% Balbezit 46%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 28.4
excellent Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen average


5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Granda trapt de bal weg. Benkowski probeert naar een medespeler te passen. Khải Tuấn is nu in balbezit. Khải Tuấn schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 1:0

10e minuut.
Alva rent richting de bal. Tyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfus probeert naar een medespeler te passen. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański speelt de bal door. Tyfus geeft de bal voor. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 2:0

24e minuut.
Ampuero kan de bal niet met de borst controleren. Pisanu speelt de bal door. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ghezzo is nu in balbezit. Tyfus onderschept slim de pass. Tyfus probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sobieszczański geeft de bal voor. Casaretto heeft problemen om de bal te vangen. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn draait met de bal, schiet en ... Granda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 3:0

30e minuut.
Czarnecki geeft de bal voor. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski passt de bal met de wreef. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Granda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Benkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Alva rent richting de bal. Benkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alva wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Alva kan niet meer verder spelen. Parra komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Ballón speelt de bal door. Ghezzo rent richting de bal. Tyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfus geeft de bal voor. Nicolini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pisanu met een sublieme pass. Zembowski probeert naar een medespeler te passen. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn schiet op doel. Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 4:0

43e minuut.
Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zembowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 20%, Crema Forever 80%.
inter scb - Crema Forever 4:0

47e minuut.
Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki geeft een lange en hoge pass. Khải Tuấn rent richting de bal. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 5:0

54e minuut.
Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn passt de bal met de wreef. Sobieszczański rent richting de bal. Sobieszczański draait met de bal, schiet en ... Granda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 6:0

56e minuut.
Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus met een sublieme pass. Parra is nu in balbezit. Khải Tuấn is nu in balbezit. Khải Tuấn geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaretto met een sublieme pass. Otero geeft een hoge lob. Zembowski is nu in balbezit. Zembowski haalt uit met een fantastische trap. Granda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 7:0

60e minuut.
Ghezzo verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfus verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfus speelt de bal door. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn haalt uit met een fantastische trap. Granda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Cordeanu geeft een lange en hoge pass. Khải Tuấn rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Casaretto ... Strafschop! Khải Tuấn is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Khải Tuấn neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 8:0

69e minuut.
Ghezzo rent richting de bal. Tyfus onderschept slim de pass. Tyfus geeft een lange en hoge pass. Khải Tuấn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 9:0

71e minuut.
Klungelig pakt Pisanu de bal. Pisanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Otero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Khải Tuấn geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ghezzo de bal onder controle te krijgen. Tyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyfus schiet op doel. Granda probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Tejada met een snelle inworp. Benkowski is nu in balbezit. Benkowski geeft een hoge lob. Khải Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Khải Tuấn draait met de bal, schiet en ... Granda bokst de bal weg. Sobieszczański bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 10:0

89e minuut.
Otero rent richting de bal. Maciąg verovert de bal door een tackle van achteren. Maciąg probeert naar een medespeler te passen. Sobieszczański is nu in balbezit. Sobieszczański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
inter scb - Crema Forever 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: inter scb 16%, Crema Forever 84%.
inter scb - Crema Forever 11:0