Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Steaua SM Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1233
Steaua SM AFC Danubiana
gvl Tactiek Attack
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
23 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 37
very good Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Găină rent richting de bal. Pipoca verovert de bal door een tackle van achteren. Pipoca speelt de bal door. Aiala is nu in balbezit. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Van Dessel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Angelescu geeft een hoge lob. Gurău is nu in balbezit. Gurău passt de bal in één keer door. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
McCracken trapt de bal weg. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angelescu. Angelescu krijgt een gele kaart. Hariton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aiala met een snel genomen vrije trap. Galande springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pipoca passt de bal met de wreef. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton passt de bal zonder na te denken. Aiala rent richting de bal. Aiala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Índio rent richting de bal. Galande begaat een overtreding. Índio raakt geblesseerd tijdens het duel. Índio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gołyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołyga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pipoca passt de bal in één keer door. Índio speelt de bal door. Klungelig pakt Aiala de bal. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Van Dessel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 1:0

17e minuut.
Hariton probeert naar een medespeler te passen. Galande is nu in balbezit. Galande passt de bal met de wreef. Aiala rent richting de bal. Aiala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Aiala de bal onder controle te krijgen. Găină is nu in balbezit. Galande verovert de bal door een tackle van achteren. Galande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Van Dessel trapt de bal weg. Gurău kopt de bal weg. Aiala heeft problemen om de bal te vangen. Aiala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 2:0

23e minuut.
Daar is Aiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiala speelt de bal door. Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 3:0

24e minuut.
Freihammer passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wróbel met de inworp. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Van Dessel trapt de bal weg. Daar is Găină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galande rent richting de bal. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Găină de bal onder controle te krijgen. Baliţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baliţiu passt de bal met de wreef. Galande bereikt de bal nog maar net als eerste. Galande haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Palacio geeft de bal voor. Wróbel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróbel geeft de bal voor. Galande springt en kopt de bal. Van Dessel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 4:0

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Paul de bal onder controle te krijgen. Śliwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwa passt de bal met de wreef. Gołyga is nu in balbezit. Gołyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gołyga verovert de bal door een tackle van achteren. Gołyga passt de bal zonder na te denken. Freihammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Freihammer schiet op doel. McCracken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 34%, AFC Danubiana 66%.
Steaua SM - AFC Danubiana 4:0

46e minuut.
Raicu komt het veld opgelopen. Boca komt het veld opgelopen. Cracoş komt het veld opgelopen.

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cracoş met een harde bal richting middenveld. Jaouen kopt de bal weg. Gołyga kan de bal niet met de borst controleren. Gołyga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca geeft de bal voor. Raicu rent richting de bal. Raicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 4:1

53e minuut.
Daar is Baliţiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baliţiu geeft een hoge lob. Daar is Índio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiala rent richting de bal. Aiala draait met de bal, schiet en ... Cracoş bokst de bal weg. Klungelig pakt Índio de bal. Galande rent richting de bal. Galande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 5:1

63e minuut.
Inworp. Buhănescu komt het veld opgelopen. Mareş komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Daar is Aiala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Cracoş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 6:1

68e minuut.
Boca speelt de bal door. Denis met een sublieme pass. Baliţiu met een sublieme pass. Aiala is nu in balbezit. Aiala haalt uit met een fantastische trap. Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - AFC Danubiana 7:1

72e minuut.
Doeltrap. Vicol komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Judele komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jaouen verovert de bal door een tackle van achteren. Bachan rent richting de bal. Bachan passt de bal met de wreef. Aiala is nu in balbezit. Aiala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Galande verovert de bal door een tackle van achteren. Galande passt de bal in één keer door. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala draait met de bal, schiet en ... Cracoş werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Baliţiu passt de bal met de wreef. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala passt de bal zonder na te denken. Galande is nu in balbezit. Galande schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Judele controleert de bal met de borst. Buhănescu rent richting de bal. Judele verovert de bal door een tackle van achteren. Judele geeft een lange en hoge pass. Aiala krijgt zijn hoofd ertegen. Cracoş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 39%, AFC Danubiana 61%.
Steaua SM - AFC Danubiana 7:1