Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Meniskuskicker Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4777
FC Meniskuskicker IFK Söding
5122wingeng Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
15% Spel op eigen helft 85%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61.2 gemiddelde waardering 38.6
adequate Schieten adequate
outstanding Passen good
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Wutte kopt de bal weg. Heitzinger rent richting de bal. Heitzinger passt de bal met de wreef. Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Heitzinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Feuerbrand rent richting de bal. Feuerbrand geeft de bal voor. Stanković is nu in balbezit. Stanković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Richtinger trapt de bal weg van het doel. Na een snelle pass probeert Mutzel de bal onder controle te krijgen. Gottlob rent richting de bal. Heitzinger geeft een hoge lob. Tündik springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tündik rent richting de bal. Tündik passt de bal in één keer door. Dustl geeft een hoge lob. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 1:0

12e minuut.
Lubomirski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dustl rent richting de bal. Dustl geeft een lange en hoge pass. Stanković springt en kopt de bal. Richtinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 2:0

21e minuut.
Klungelig pakt Gottlob de bal. Gottlob geeft de bal voor. Stanković kopt de bal weg. Tündik is nu in balbezit. Tündik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stanković kopt de bal weg. Gwidon rent richting de bal. Tündik onderschept slim de pass. Tündik heeft problemen om de bal te vangen. Tündik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mutzel passt de bal in één keer door. Heitzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Heitzinger passt de bal in één keer door. Dustl geeft de bal voor. Tündik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Heitzinger geeft de bal voor. Stanković kopt de bal weg. Feuerbrand speelt de bal door. Daar is Stanković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dustl geeft een hoge lob. Wutte kopt de bal weg. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl geeft een lange en hoge pass. Tündik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Heitzinger passt de bal in één keer door. Hessel rent richting de bal. Hessel passt de bal in één keer door. Stanković is nu in balbezit. Stanković schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Dustl geeft een hoge lob. Tündik krijgt zijn hoofd ertegen. Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Dustl geeft de bal voor. Wutte kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dustl zal de hoekschop nemen. Stanković springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 3:0

42e minuut.
Heitzinger met een sublieme pass. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rutgersson. Rutgersson krijgt een gele kaart. Stanković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Feuerbrand met een snel genomen vrije trap. Tündik krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Wutte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richtinger bokst de bal weg.

44e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger met een sublieme pass. Stanković is nu in balbezit. Tündik rent richting de bal. Tündik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 20%, IFK Söding 80%.
FC Meniskuskicker - IFK Söding 3:0

50e minuut.
Stanković kopt de bal weg. Feuerbrand rent richting de bal. Feuerbrand passt de bal in één keer door. Stanković is nu in balbezit. Stanković draait met de bal, schiet en ... Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 4:0

52e minuut.
Gwidon geeft de bal voor. Zavoyovsky probeert de bal aan de voet te houden. Feuerbrand speelt de bal door. Stanković rent richting de bal. Stanković draait met de bal, schiet en ... Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tündik is nu in balbezit. Tündik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 5:0

53e minuut.
Gwidon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dustl met een snelle inworp. Feuerbrand geeft een lange en hoge pass. Tündik springt en kopt de bal. Richtinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stanković de bal. Stanković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 6:0

60e minuut.
Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger geeft een hoge lob. Tündik kopt de bal weg. Stanković heeft problemen om de bal te vangen. Stanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mutzel kopt de bal weg. Feuerbrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbrand passt de bal in één keer door. Tündik heeft problemen om de bal te vangen. Tündik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Feuerbrand geeft een hoge lob. Gwidon is nu in balbezit. Tündik verovert de bal door een tackle van achteren. Tündik schiet op doel. Richtinger maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 7:0

65e minuut.
Ragul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel onderschept slim de pass. Hessel geeft de bal voor. Stanković controleert de bal met de borst. Stanković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Stanković springt en kopt de bal. Dustl kopt de bal weg. Tündik heeft problemen om de bal te vangen. Stanković is nu in balbezit. Stanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dustl is nu in balbezit. Dustl probeert naar een medespeler te passen. Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündik schiet op doel. Richtinger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 8:0

76e minuut.
Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dustl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dustl geeft de bal voor. Stanković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Tündik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tündik passt de bal in één keer door. Stanković rent richting de bal. Stanković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Meniskuskicker - IFK Söding 9:0

80e minuut.
Hessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel geeft de bal voor. Stanković kopt de bal weg. Tündik rent richting de bal. Tündik haalt uit met een fantastische trap. Richtinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Feuerbrand speelt de bal door. Daar is Heitzinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heitzinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanković de bal. Stanković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Lira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heitzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Heitzinger probeert naar een medespeler te passen. Tündik rent richting de bal. Tündik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lira passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heitzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dustl geeft een lange en hoge pass. Tündik krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Thorn is nu in balbezit. Hinterleitner verovert de bal door een tackle van achteren. Hinterleitner geeft een hoge lob. Tündik rent richting de bal. Tündik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ragul bereikt de bal nog maar net als eerste. Hessel geeft de bal voor. Tündik kopt de bal weg. Klungelig pakt Stanković de bal. Stanković haalt uit met een fantastische trap. Richtinger bokst de bal weg. Stanković is nu in balbezit. Stanković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Meniskuskicker 10%, IFK Söding 90%.
FC Meniskuskicker - IFK Söding 9:0