Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dragons of Zdenny Boss Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 1610
Dragons of Zdenny Boss 1.FC Planet Express
Sharp 6 Tactiek Classic 442
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
34 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 36.5
wonderbaarlijk Schieten redelijk
redelijk Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


1e minuut.
Stroe rent richting de bal. Stroe geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sirový de bal. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 1:0

5e minuut.
Schmalz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal geeft de bal voor. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo schiet op doel. Hricek bokst de bal weg.

8e minuut.
Kubelka passt de bal zonder na te denken. Sirový rent richting de bal. Stroe onderschept slim de pass. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft een lange en hoge pass. Şaş is nu in balbezit. Şaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Villavicencio onderschept slim de pass. Villavicencio speelt de bal door. Kubelka met een sublieme pass. Lenzo rent richting de bal. Lenzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski passt de bal in één keer door. Şaş is nu in balbezit. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hricek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Krumphanzl met een sublieme pass. Linda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krumphanzl. Linda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zrzavecký zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal raakt de paal. Valtr speelt de bal door. Şaş kopt de bal weg. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 2:0

17e minuut.
Linda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdojski geeft de bal voor. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Şaş rent richting de bal. Şaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 3:0

19e minuut.
Kubelka onderschept slim de pass. Kubelka passt de bal zonder na te denken. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 4:0

22e minuut.
Loutnička rent richting de bal. Stromovous probeert naar een medespeler te passen. Mejstřík bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş verovert de bal door een tackle van achteren. Şaş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Drzymała geeft de bal voor. Lenzo maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lenzo kan de bal niet met de borst controleren. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... Hricek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 5:0

31e minuut.
Kubelka geeft de bal voor. Şaş is nu in balbezit. Şaş probeert naar een medespeler te passen. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Nařezal geeft de bal voor. Kubelka is nu in balbezit. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Strýček geeft een hoge lob. Krumphanzl kopt de bal weg. Stroe met een sublieme pass. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo schiet op doel. Hricek bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Strýček geeft een lange en hoge pass. Inworp. Villavicencio met een snelle inworp. Lenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Kubelka onderschept slim de pass. Kubelka met een sublieme pass. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Mejstřík de bal onder controle te krijgen. Şaş rent richting de bal. Şaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mejstřík verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drzymała geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lenzo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Sirový de bal. Hricek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Villavicencio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Olič kopt de bal weg. Schmalz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz schiet op doel. Valtr werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 5:1

44e minuut.
Lenzo met een sublieme pass. Daar is Şaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmalz is nu in balbezit. Schmalz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 23%, 1.FC Planet Express 77%.
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 5:1

46e minuut.
Sirový is nu in balbezit. Sirový passt de bal zonder na te denken. Olič is nu in balbezit. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Hricek bokst de bal weg.

55e minuut.
Mikruta kopt de bal weg. Mejstřík rent richting de bal. Mejstřík geeft een lange en hoge pass. Drzymała is nu in balbezit. Drzymała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Nařezal heeft problemen om de bal te vangen. Kubelka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 6:1

62e minuut.
Stroe probeert naar een medespeler te passen. Şaş is nu in balbezit. Şaş passt de bal met de wreef. Lenzo rent richting de bal. Lenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 7:1

62e minuut.
Linda met een sublieme pass. Schmalz rent richting de bal. Schmalz passt de bal in één keer door. Drzymała rent richting de bal. Drzymała geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 8:1

64e minuut.
Klungelig pakt Řezenský de bal. Lenzo rent richting de bal. Schmalz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Schmalz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schmalz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Mikruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikruta geeft een lange en hoge pass. Strýček is nu in balbezit. Şaş onderschept slim de pass. Şaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Drzymała is nu in balbezit. Drzymała probeert naar een medespeler te passen. Şaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 9:1

72e minuut.
Drzymała geeft de bal voor. Şaş is nu in balbezit. Strýček legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Strýček krijgt een gele kaart. Şaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Şaş neemt zijn aanloop. Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 10:1

75e minuut.
Daar is Şaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şaş met een sublieme pass. Lenzo rent richting de bal. Lenzo draait met de bal, schiet en ... Hricek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 11:1

76e minuut.
Şaş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lenzo de bal. Stroe met een sublieme pass. Lenzo is nu in balbezit. Lenzo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Drzymała probeert naar een medespeler te passen. Stromovous bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe begaat een overtreding. Stroe krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Kubelka rent richting de bal. Kubelka speelt de bal door. Lenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo haalt uit met een fantastische trap. Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Drzymała speelt de bal door. Sirový bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenzo onderschept slim de pass. Lenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragons of Zdenny Boss 30%, 1.FC Planet Express 70%.
Dragons of Zdenny Boss - 1.FC Planet Express 12:1