Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-09 18:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: N&D Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 391
N&D F. C. Barcelona.
G1 Tactiek tiu442
58% Balbezit 42%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 44
good Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Dediu geeft de bal voor. Pinheiro probeert de bal met de borst te controleren. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinheiro legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Comănescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chiper legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bartkowiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - F. C. Barcelona. 1:0

5e minuut.
Dediu bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro rent richting de bal. Dediu onderschept slim de pass. Dediu geeft een lange en hoge pass. Muntenuş is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - F. C. Barcelona. 2:0

12e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Clondescu is nu in balbezit. Clondescu passt de bal in één keer door. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - F. C. Barcelona. 2:1

14e minuut.
Di Pietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pietro passt de bal in één keer door. Antonescu met een sublieme pass. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
MacMonies rent richting de bal. MacMonies met een sublieme pass. Di Pietro met een sublieme pass. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleşca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacMonies rent richting de bal. MacMonies passt de bal in één keer door. Saarkoppel speelt de bal door. Heydərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Heydərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Žitlinskas rent richting de bal. Gânsac onderschept slim de pass. Gânsac passt de bal in één keer door. Daar is Chiper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiper draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Di Pietro controleert de bal met de borst. Di Pietro geeft een lange en hoge pass. Pleşca is nu in balbezit. Pleşca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
N&D - F. C. Barcelona. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 51%, F. C. Barcelona. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
N&D - F. C. Barcelona. 2:2

49e minuut.
Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Salmela probeert naar een medespeler te passen. Žitlinskas is nu in balbezit. Năsosu onderschept slim de pass. Năsosu geeft een hoge lob. Bartkowiak bokst de bal weg.

51e minuut.
MacMonies is nu in balbezit. MacMonies probeert naar een medespeler te passen. Heydərov rent richting de bal. Heydərov passt de bal met de wreef. Pleşca bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Heydərov met een sublieme pass. Pleşca heeft problemen om de bal te vangen. Chiper schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chiper krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Di Pietro rent richting de bal. Chiper onderschept slim de pass. Chiper speelt de bal door. Comănescu is nu in balbezit. Comănescu geeft een lange en hoge pass. Bartkowiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - F. C. Barcelona. 3:2

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bartkowiak niet meer kan verder spelen. Tjørnelund komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Miclea met een snelle inworp. Pinheiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu onderschept slim de pass. Comănescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dediu is nu in balbezit. Dediu geeft een hoge lob. Gânsac probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Miclea de bal. Miclea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chiper heeft problemen om de bal te vangen. Chiper probeert naar een medespeler te passen. Comănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comănescu draait met de bal, schiet en ... Tjørnelund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
N&D - F. C. Barcelona. 4:2

83e minuut.
Năsosu rent richting de bal. Năsosu geeft een lange en hoge pass. MacMonies kan de bal niet met de borst controleren. Chiper verovert de bal door een tackle van achteren. Chiper geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: N&D 50%, F. C. Barcelona. 50%.
N&D - F. C. Barcelona. 4:2