Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: YUNUSLAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3414
YUNUSLAR FC Roosendaal 05
3-5-2 BENIM Tactiek 4-3-3
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 38
good Schieten solid
good Passen adequate
weak Verdedigen adequate


3e minuut.
Verstappen onderschept slim de pass. Verstappen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schweickert de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 0:1

6e minuut.
van der Meer met een sublieme pass. Van Acker rent richting de bal. Van Acker probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Schweickert de bal. Schweickert draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 0:2

8e minuut.
Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal zonder na te denken. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert draait met de bal, schiet en ... Sălăgeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 0:3

10e minuut.
Cămătaru speelt de bal door. Kościński rent richting de bal. Kościński passt de bal met de wreef. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Schweickert rent richting de bal. Schweickert passt de bal met de wreef. van der Meer bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Meer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bayramlı de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lentz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sălăgeanu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lentz is nu in balbezit. Keller rent richting de bal. Lentz met een sublieme pass. Schweickert rent richting de bal. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 0:4

18e minuut.
Preis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Meer. Preis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Olivera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis met een sublieme pass. Kościński met een sublieme pass. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Keller kopt de bal weg. Daar is Lentz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentz met een sublieme pass. Schweickert is nu in balbezit. Schweickert schiet op doel. Sălăgeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Şaş met een sublieme pass. Fulczyk is nu in balbezit. Dupuis maakt een afschuwelijke overtreding. Fulczyk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fulczyk met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Gielens geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cămătaru met de inworp. Kościński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis rent richting de bal. Dupuis passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Verstappen kopt de bal weg. Keller rent richting de bal. Keller met een sublieme pass. Van Acker rent richting de bal. Van Acker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 52%, Roosendaal 05 48%.
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 0:4

50e minuut.
Daar is Rainato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rainato is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rainato met een snel genomen vrije trap. Daar is Van Acker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Schweickert heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş speelt de bal door. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş met een sublieme pass. Romeijn rent richting de bal. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 1:4

59e minuut.
Verstappen heeft problemen om de bal te vangen. Christ bereikt de bal nog maar net als eerste. Christ passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Preis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kościński speelt de bal door. Klungelig pakt Dupuis de bal. Dupuis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Christ kopt de bal weg. Olivera controleert de bal met de borst. Met opzet legt Rainato zijn tegenspeler op de grond. Olivera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olivera met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Lentz met een sublieme pass. Verstappen rent richting de bal. Verstappen passt de bal zonder na te denken. Schweickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweickert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kościński passt de bal zonder na te denken. Cămătaru rent richting de bal. Cămătaru passt de bal in één keer door. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Heitinga bokst de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 2:4

87e minuut.
Fulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis verovert de bal door een tackle van achteren. Dupuis probeert naar een medespeler te passen. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dupuis onderschept slim de pass. Dupuis passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Heitinga probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 46%, Roosendaal 05 54%.
YUNUSLAR FC - Roosendaal 05 2:4