Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Legionarios de MTY Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3451
Legionarios de MTY Hot Club Lions
Legion Def Tactiek 352-mod2
35% Balbezit 65%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 64.3
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
good Verdedigen very good


4e minuut.
Woodford passt de bal zonder na te denken. Fay is nu in balbezit. Fay geeft een lange en hoge pass. Mehler rent richting de bal. Mehler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Romero rent richting de bal. Romero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Vilchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunn geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dunn passt de bal met de wreef. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:1

14e minuut.
Daar is Moreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marion met een sublieme pass. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft een hoge lob. Mehler springt en kopt de bal. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fay met een snelle inworp. Truşcă met een sublieme pass. Woodford is nu in balbezit. Fay geeft een hoge lob. Weichselgartner kopt de bal weg. Acosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García Artime probeert de bal met de borst te controleren. García Artime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:2

17e minuut.
Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Marion is nu in balbezit. Weichselgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De Anda geeft de bal voor. Truşcă kan de bal niet met de borst controleren. Dunn speelt de bal door. Mehler rent richting de bal. Mehler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dunn met een sublieme pass. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay passt de bal met de wreef. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Fay passt de bal in één keer door. García Artime rent richting de bal. García Artime geeft een hoge lob. Mehler is nu in balbezit. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Marion bereikt de bal nog maar net als eerste. Marion passt de bal in één keer door. Fay probeert naar een medespeler te passen. García Artime heeft problemen om de bal te vangen. García Artime geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Woodford heeft problemen om de bal te vangen. Saavedra met een sublieme pass. Bartniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Núñez onderschept slim de pass. Núñez draait met de bal, schiet en ... Plewnia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Wiatrak met een sublieme pass. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mehler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehler haalt uit met een fantastische trap. Acosta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rodríguez Vilchez neemt de hoekschop. Mehler krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Moreira stond buitenspel. Marion maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay geeft de bal voor. Mehler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Marion probeert naar een medespeler te passen. Dunn speelt de bal door. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:3

44e minuut.
Romero probeert de bal aan de voet te houden. Rodríguez Vilchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Vilchez passt de bal zonder na te denken. Fay is nu in balbezit. Fay geeft een hoge lob. Acosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Weichselgartner kopt de bal weg. Truşcă probeert naar een medespeler te passen. Woodford geeft een lange en hoge pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 73%, Hot Club Lions 27%.
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:3

47e minuut.
Marion met een sublieme pass. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Núñez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wiatrak. Wiatrak krijgt een gele kaart. Núñez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saavedra komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dunn speelt de bal door. Rodríguez Vilchez rent richting de bal. Rodríguez Vilchez speelt de bal door. Mehler heeft problemen om de bal te vangen. Mehler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rodríguez Vilchez geeft een lange en hoge pass. Villa kopt de bal weg. Daar is Weichselgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Vilchez geeft een hoge lob. García Artime springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Marion rent richting de bal. Marion passt de bal met de wreef. Dunn speelt de bal door. Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fay geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:4

65e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay met een sublieme pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunn is nu in balbezit. Dunn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Truşcă passt de bal zonder na te denken. Saavedra probeert de bal aan de voet te houden. Marion probeert naar een medespeler te passen. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:5

71e minuut.
Fay geeft een hoge lob. Montano is nu in balbezit. Mehler verovert de bal door een tackle van achteren. Mehler schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:6

80e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay passt de bal zonder na te denken. Marion geeft de bal voor. Mehler springt en kopt de bal. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:7

81e minuut.
Acosta geeft een lange en hoge pass. Rodríguez Vilchez controleert de bal met de borst. Rodríguez Vilchez passt de bal in één keer door. Mehler rent richting de bal. Mehler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Marion speelt de bal door. Daar is Fay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fay met een sublieme pass. García Artime bereikt de bal nog maar net als eerste. García Artime draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Truşcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Truşcă passt de bal in één keer door. Marion geeft een hoge lob. Mehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Legionarios de MTY 75%, Hot Club Lions 25%.
Legionarios de MTY - Hot Club Lions 0:8