Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SHARP ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2569
Sharp Boys Haleny Meidl FC Pápa
DA Tactiek RossiDEF
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
43.8 gemiddelde waardering 51.6
good Schieten formidable
good Passen solid
good Verdedigen good


8e minuut.
Preda onderschept slim de pass. Preda speelt de bal door. Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva draait met de bal, schiet en ... Orbán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 0:1

20e minuut.
Hübschman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martikán rent richting de bal. Martikán met een sublieme pass. Juklíček is nu in balbezit. Juklíček haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca bokst de bal weg.

22e minuut.
Padrón geeft de bal voor. Káldi kopt de bal weg. Martikán geeft een lange en hoge pass. Krobot bereikt de bal nog maar net als eerste. Krobot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Aivazis geeft de bal voor. Gorczyca speelt de bal door. Labarca kopt de bal weg. Preda probeert de bal met de borst te controleren. Preda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Martikán geeft een lange en hoge pass. Juklíček is nu in balbezit. Paridis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paridis krijgt een gele kaart. Juklíček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Juklíček neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 1:1

39e minuut.
Labarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Labarca probeert naar een medespeler te passen. Preda rent richting de bal. Preda schiet op doel. Orbán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 1:2

42e minuut.
Labarca onderschept slim de pass. Labarca met een sublieme pass. Preda rent richting de bal. Preda haalt uit met een fantastische trap. Orbán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 47%, Meidl FC Pápa 53%.
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 1:3

47e minuut.
Krobot probeert naar een medespeler te passen. Aivazis rent richting de bal. Aivazis speelt de bal door. Krobot is nu in balbezit. Krobot draait met de bal, schiet en ... Gorczyca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krobot rent richting de bal. Krobot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Martikán passt de bal in één keer door. Daar is Rychlý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlý probeert naar een medespeler te passen. Krobot rent richting de bal. Krobot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Martikán probeert naar een medespeler te passen. Aivazis probeert naar een medespeler te passen. Krobot is nu in balbezit. Krobot draait met de bal, schiet en ... Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 2:3

56e minuut.
Vinařický passt de bal in één keer door. Martikán probeert naar een medespeler te passen. Krobot rent richting de bal. Krobot haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 3:3

59e minuut.
Musto verovert de bal door een tackle van achteren. Musto geeft een lange en hoge pass. Aivazis bereikt de bal nog maar net als eerste. Aivazis schiet op doel. Gorczyca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorczyca met een harde bal richting middenveld. Labarca kopt de bal weg. Preda heeft problemen om de bal te vangen. Preda draait met de bal, schiet en ... Orbán bokst de bal weg.

62e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Dubinin is nu in balbezit. Dubinin geeft een hoge lob. Preda rent richting de bal. Preda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rychlý geeft de bal voor. Padrón rent richting de bal. Padrón geeft een hoge lob. Daar is Gekov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gekov draait met de bal, schiet en ... Orbán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Hübschman kopt de bal weg. Oliva rent richting de bal. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 3:4

74e minuut.
Gorczyca met een sublieme pass. Martikán geeft een hoge lob. Paridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Juklíček onderschept slim de pass. Juklíček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Gorczyca trapt de bal weg van het doel. Káldi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Hynais de bal onder controle te krijgen. Dubinin rent richting de bal. Dubinin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Dubinin kopt de bal weg. Káldi heeft problemen om de bal te vangen. Gekov is nu in balbezit. Gekov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Padrón rent richting de bal. Hübschman onderschept slim de pass. Hübschman met een sublieme pass. Krobot heeft problemen om de bal te vangen. Krobot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

83e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliva geeft een hoge lob. Preda kopt de bal weg. Gekov is nu in balbezit. Gekov draait met de bal, schiet en ... Orbán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aivazis passt de bal zonder na te denken. Káldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hübschman begaat een overtreding. Hübschman krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Aivazis heeft problemen om de bal te vangen. Aivazis passt de bal zonder na te denken. Krobot is nu in balbezit. Krobot haalt uit met een fantastische trap. Gorczyca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sharp Boys Haleny 41%, Meidl FC Pápa 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sharp Boys Haleny - Meidl FC Pápa 4:4