Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: recolta Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7456
recolta Winner Spirit
fulger Tactiek WS3
41% Balbezit 59%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 59.9
good Schieten outstanding
average Passen very good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă passt de bal zonder na te denken. Barbu is nu in balbezit. Fistanlı rent richting de bal. Fistanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:1

4e minuut.
Nano verovert de bal door een tackle van achteren. Nano geeft een lange en hoge pass. Lopičević kopt de bal weg. Fistanlı is nu in balbezit. Fistanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:2

6e minuut.
Klungelig pakt Söllinger de bal. Söllinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Lopičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:3

9e minuut.
Barbu met een sublieme pass. Trimarco is nu in balbezit. Trimarco geeft een hoge lob. Fistanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fistanlı draait met de bal, schiet en ... Vasile verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fistanlı is nu in balbezit. Fistanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:4

11e minuut.
Daar is Lopičević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević onderschept slim de pass. Lopičević draait met de bal, schiet en ... Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:5

16e minuut.
Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Săvoiu ... Strafschop! Gloor raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Lopičević neemt zijn aanloop. Paal!

17e minuut.
Lopičević rent richting de bal. Lopičević geeft een hoge lob. Gloor geeft een hoge lob. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:6

18e minuut.
Soydinç rent richting de bal. Soydinç passt de bal in één keer door. Barbu rent richting de bal. Fistanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Fistanlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:7

21e minuut.
Helvei controleert de bal met de borst. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Curtean onderschept slim de pass. Fistanlı is nu in balbezit. Fistanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:8

21e minuut.
Judinskas speelt de bal door. Guşeilă rent richting de bal. Lopičević onderschept slim de pass. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Vasile bokst de bal weg.

26e minuut.
Barbu geeft een hoge lob. Taylor geeft een hoge lob. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:9

29e minuut.
Taylor met een sublieme pass. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger passt de bal in één keer door. Gloor is nu in balbezit. Gloor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Vasile probeert naar een medespeler te passen. Aquvov speelt de bal door. Apreotesei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gloor is nu in balbezit. Gloor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Trimarco met een sublieme pass. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević passt de bal zonder na te denken. Gloor is nu in balbezit. Gloor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Roοney geeft de bal voor. Lopičević kopt de bal weg. Gloor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Vasile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:10

37e minuut.
Daar is Gloor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lopičević rent richting de bal. Gloor rent richting de bal. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Trimarco onderschept slim de pass. Trimarco met een sublieme pass. Fistanlı rent richting de bal. Söllinger is nu in balbezit. Söllinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Roοney kopt de bal weg. Lopičević heeft problemen om de bal te vangen. Lopičević passt de bal in één keer door. Fistanlı is nu in balbezit. Fistanlı draait met de bal, schiet en ... Vasile probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Fistanlı rent richting de bal. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger passt de bal met de wreef. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 79%, Winner Spirit 21%.
recolta - Winner Spirit 0:11

46e minuut.
Söllinger is nu in balbezit. Söllinger geeft de bal voor. Lopičević kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Fistanlı de bal onder controle te krijgen. Fistanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Vasile trapt de bal weg. Teodoru kopt de bal weg. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:12

54e minuut.
Nano is nu in balbezit. Nano passt de bal zonder na te denken. Curtean bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević verovert de bal door een tackle van achteren. Lopičević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Nano met een sublieme pass. Roοney probeert naar een medespeler te passen. Söllinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Söllinger geeft een lange en hoge pass. Fistanlı springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Fistanlı passt de bal met de wreef. Roοney is nu in balbezit. Roοney passt de bal zonder na te denken. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:13

62e minuut.
Lopičević passt de bal in één keer door. Barbu is nu in balbezit. Barbu passt de bal zonder na te denken. Guşeilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşeilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Söllinger is nu in balbezit. Söllinger probeert naar een medespeler te passen. Lopičević rent richting de bal. Lopičević haalt uit met een fantastische trap. Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:14

67e minuut.
Daar is Söllinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Söllinger geeft een hoge lob. Dinulescu rent richting de bal. Gloor verovert de bal door een tackle van achteren. Gloor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gloor is nu in balbezit. Gloor draait met de bal, schiet en ... Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Vasile met een harde bal richting middenveld. Guşeilă kopt de bal weg. Daar is Trimarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Judinskas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Săvoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Dinulescu rent richting de bal. Gloor verovert de bal door een tackle van achteren. Gloor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:15

71e minuut.
Aquvov probeert naar een medespeler te passen. Lopičević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopičević passt de bal zonder na te denken. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Söllinger de bal. Söllinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gloor de bal. Gloor schiet op doel. Vasile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:16

78e minuut.
Lopičević rent richting de bal. Fistanlı rent richting de bal. Gloor rent richting de bal. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Vasile probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:17

79e minuut.
Dinulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor onderschept slim de pass. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano haalt uit met een fantastische trap. Vasile werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Scânteianu geeft een hoge lob. Lopičević rent richting de bal. Gloor bereikt de bal nog maar net als eerste. Gloor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Vasile trapt de bal weg van het doel. Aquvov kopt de bal weg. Fistanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lopičević is nu in balbezit. Lopičević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:18

83e minuut.
Lopičević passt de bal in één keer door. Söllinger heeft problemen om de bal te vangen. Söllinger met een sublieme pass. Klungelig pakt Fistanlı de bal. Söllinger geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Săvoiu onderschept slim de pass. Săvoiu geeft een lange en hoge pass. Söllinger kopt de bal weg. Daar is Fistanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fistanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Guşeilă controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Aquvov neemt vlug de vrije trap. Lopičević is nu in balbezit. Gloor is nu in balbezit. Gloor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:19

90e minuut.
Taylor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fistanlı is nu in balbezit. Scânteianu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Scânteianu krijgt een gele kaart. Fistanlı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lopičević neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Winner Spirit 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 74%, Winner Spirit 26%.
recolta - Winner Spirit 0:20