Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Moira Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1661
Moira Sportul Onești
moira Tactiek Sweep
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
35 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 31.6
formidabel Schieten redelijk
redelijk Passen matig
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Rojas passt de bal met de wreef. Kurtyka geeft de bal voor. Enescu controleert de bal met de borst. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Mano passt de bal met de wreef. Badea is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sucală ... Strafschop! Badea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Badea kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 1:0

7e minuut.
Gielens speelt de bal door. Inworp. Maricescu met de inworp. Badea is nu in balbezit. Badea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 2:0

14e minuut.
Rojas verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu is nu in balbezit. Maricescu passt de bal in één keer door. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender rent richting de bal. Tender passt de bal met de wreef. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kurtyka geeft een hoge lob. Ferdinand speelt de bal door. Tender speelt de bal door. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Commerman passt de bal zonder na te denken. Attanasi rent richting de bal. Attanasi speelt de bal door. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Badea geeft een hoge lob. Skorupski is nu in balbezit. Damião onderschept slim de pass. Damião schiet op doel. Bohălţeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 2:1

33e minuut.
Inworp. Tender met de inworp. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea draait met de bal, schiet en ... Enescu probeert de bal aan de voet te houden. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 3:1

41e minuut.
Tender is nu in balbezit. Tender passt de bal met de wreef. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Nicoliţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 4:1

42e minuut.
Pescador raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciuchiţă komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Tender passt de bal zonder na te denken. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi passt de bal in één keer door. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 5:1

45e minuut.
Tender rent richting de bal. Tender passt de bal in één keer door. Daar is Badea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badea draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 31%, Sportul Onești 69%.
Moira - Sportul Onești 5:1

47e minuut.
Badea rent richting de bal. Badea passt de bal met de wreef. Enescu rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Vega rent richting de bal. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega is nu in balbezit. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega geeft een hoge lob. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Nicolici kopt de bal weg. Attanasi is nu in balbezit. Attanasi geeft een lange en hoge pass. Tender rent richting de bal. Tender schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Skorupski onderschept slim de pass. Skorupski geeft de bal voor. Attanasi kopt de bal weg. Vega is nu in balbezit. Vega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vega rent richting de bal. Vega schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 6:1

58e minuut.
Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła passt de bal in één keer door. Skorupski speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega schiet op doel. Nicoliţă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 7:1

61e minuut.
Enescu is nu in balbezit. Vega verovert de bal door een tackle van achteren. Tender rent richting de bal. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 8:1

64e minuut.
Tender probeert naar een medespeler te passen. Attanasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Attanasi met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 9:1

66e minuut.
Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea passt de bal in één keer door. Kurtyka speelt de bal door. Damião bereikt de bal nog maar net als eerste. Damião schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mano onderschept slim de pass. Mano passt de bal zonder na te denken. Ferdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu geeft een lange en hoge pass. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tender rent richting de bal. Badea bereikt de bal nog maar net als eerste. Badea speelt de bal door. Vega is nu in balbezit. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Gielens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szotek met een sublieme pass. Rojas heeft problemen om de bal te vangen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 10:1

74e minuut.
Daar is Enescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attanasi rent richting de bal. Attanasi probeert naar een medespeler te passen. Badea is nu in balbezit. Badea draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Klungelig pakt Nicolici de bal. Attanasi met een sublieme pass. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Tender schiet op doel. Nicoliţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nicoliţă probeert naar een medespeler te passen. Kurtyka geeft een lange en hoge pass. Attanasi kopt de bal weg. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă bokst de bal weg.

82e minuut.
Sucală verovert de bal door een tackle van achteren. Tender verovert de bal door een tackle van achteren. Tender probeert naar een medespeler te passen. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vega rent richting de bal. Vega draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

84e minuut.
Ciuchiţă is nu in balbezit. Vega rent richting de bal. Ciuchiţă legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega raakt geblesseerd tijdens het duel. Badea zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Moira - Sportul Onești 11:1

86e minuut.
Klungelig pakt Vega de bal. Tender rent richting de bal. Tender passt de bal zonder na te denken. Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Vega draait met de bal, schiet en ... Nicoliţă bokst de bal weg.

89e minuut.
Sucală trapt de bal weg. Klungelig pakt Attanasi de bal. Attanasi passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Vega haalt uit met een fantastische trap. Nicoliţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moira 17%, Sportul Onești 83%.
Moira - Sportul Onești 11:1