Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cino Cini Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4805
U. S. Portanuova 1948 PISA S.C
Mistic2 Tactiek 4-1-3-2
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 27.5
goed Schieten zwak
goed Passen matig
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Marucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marucchi passt de bal in één keer door. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - PISA S.C 1:0

7e minuut.
Marucchi rent richting de bal. Marucchi probeert naar een medespeler te passen. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Fedi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Tarabella onderschept slim de pass. Daar is Tarabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarabella speelt de bal door. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni schiet op doel. Tardioli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni haalt uit met een fantastische trap. Tardioli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Daar is Marucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marucchi speelt de bal door. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella draait met de bal, schiet en ... Tardioli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - PISA S.C 2:0

24e minuut.
Tarabella passt de bal met de wreef. Oviedo rent richting de bal. Oviedo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forbicioni de bal. Forbicioni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Petrosini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella verovert de bal door een tackle van achteren. Tarabella met een sublieme pass. Zamati bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamati geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. S. Portanuova 1948 24%, PISA S.C 76%.
U. S. Portanuova 1948 - PISA S.C 2:0

46e minuut.
Carra komt het veld opgelopen. Oliveri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Tarabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oviedo is nu in balbezit. Tarabella met een sublieme pass. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Oviedo passt de bal met de wreef. Carra rent richting de bal. Carra passt de bal met de wreef. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tardioli met een harde bal richting middenveld. Oliveri kopt de bal weg. Tarabella rent richting de bal. Tarabella geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Carra geeft de bal voor. Tarabella probeert de bal met de borst te controleren. Tarabella passt de bal met de wreef. Forbicioni rent richting de bal. Forbicioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U. S. Portanuova 1948 - PISA S.C 3:0

59e minuut.
Brilli geeft een lange en hoge pass. Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Tarabella bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarabella schiet op doel. Tardioli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
Montella kopt de bal weg. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Dumitraşcu-Popescu met een sublieme pass. Forbicioni is nu in balbezit. Forbicioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Vidoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitraşcu-Popescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Forbicioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forbicioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pruner geeft een hoge lob. Dumitraşcu-Popescu is nu in balbezit. Vidoni begaat een overtreding. Dumitraşcu-Popescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dumitraşcu-Popescu kan niet meer verder spelen. Clinaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U. S. Portanuova 1948 28%, PISA S.C 72%.
U. S. Portanuova 1948 - PISA S.C 3:0