Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Irreal Madrid F.C Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 926
Irreal Madrid F.C Vasco FCR
Ricks Tactiek Tática 2
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 35.6
very good Schieten average
weak Passen adequate
adequate Verdedigen average


8e minuut.
Pietranik rent richting de bal. Vag onderschept slim de pass. Vag speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Węgrzynowski rent richting de bal. Węgrzynowski met een sublieme pass. Skowron speelt de bal door. Kroczek is nu in balbezit. Kroczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pietranik heeft problemen om de bal te vangen. Depp onderschept slim de pass. Depp geeft een lange en hoge pass. Kroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kroczek schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Węgrzynowski met een snelle inworp. Skowron bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalta. Skowron roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Skowron kan niet meer verder spelen. Crespo komt het veld opgelopen. Węgrzynowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spodrītis kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Węgrzynowski de bal onder controle te krijgen. Crespo rent richting de bal. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Krejč geeft de bal voor. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Querubim rent richting de bal. Perneta rent richting de bal. Perneta draait met de bal, schiet en ... Rovegno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Diele speelt de bal door. Villalta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węgrzynowski. Villalta moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Villalta kan niet meer verder spelen. Polak komt het veld opgelopen. Kallinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trivalić heeft problemen om de bal te vangen. Perneta is nu in balbezit. Perneta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Vasco FCR 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 46%, Vasco FCR 54%.
Irreal Madrid F.C - Vasco FCR 0:1

47e minuut.
Węgrzynowski is nu in balbezit. Węgrzynowski passt de bal zonder na te denken. Kroczek rent richting de bal. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Lalas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Diele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diele raakt geblesseerd tijdens het duel. Gromadzki komt het veld opgelopen. Michon komt het veld opgelopen. Cuzuban komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Depp verovert de bal door een tackle van achteren. Depp geeft de bal voor. Wolny is nu in balbezit. Wolny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Irreal Madrid F.C - Vasco FCR 1:1

73e minuut.
Pietranik geeft de bal voor. Zamfirescu geeft een lange en hoge pass. Crespo kopt de bal weg. Kroczek rent richting de bal. Kroczek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Imbacher komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Depp passt de bal in één keer door. Bardi heeft problemen om de bal te vangen. Vag rent richting de bal. Kallinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallinger schiet op doel. Rovegno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Imbacher speelt de bal door. Crespo is nu in balbezit. Michon begaat een overtreding. Michon krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Vag rent richting de bal. Imbacher onderschept slim de pass. Imbacher passt de bal met de wreef. Cuzuban bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuzuban haalt uit met een fantastische trap. Rovegno bokst de bal weg.

87e minuut.
Vag probeert de bal aan de voet te houden. Węgrzynowski probeert naar een medespeler te passen. Crespo is nu in balbezit. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Lalas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Irreal Madrid F.C - Vasco FCR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irreal Madrid F.C 59%, Vasco FCR 41%.
Irreal Madrid F.C - Vasco FCR 2:1