Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Presos FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2827
Presos FC redemption team
442 Tactiek ANIBAL_INV
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten excellent
weak Passen very good
average Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Ienaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muñoz. Muñoz krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Neagoe rent richting de bal. Muñoz is nu in balbezit. Neagoe rent richting de bal. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Anchen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Orejuela neemt de hoekschop. Neagoe krijgt zijn hoofd ertegen. Anchen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:1

16e minuut.
Pico geeft de bal voor. Muñoz rent richting de bal. Durden begaat een overtreding. Muñoz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oliveros wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft een hoge lob. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:2

36e minuut.
Inworp. Padilla komt het veld opgelopen. Heredia komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Durden speelt de bal door. Orejuela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Anchen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:3

44e minuut.
Daar is Neagoe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwicz is nu in balbezit. Neagoe verovert de bal door een tackle van achteren. Neagoe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 56%, redemption team 44%.
Presos FC - redemption team 0:4

50e minuut.
Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe schiet op doel. Anchen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Bitter de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Heredia passt de bal met de wreef. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Muñoz de bal. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Padilla met de inworp. Heredia geeft een hoge lob. Orejuela geeft een lange en hoge pass. Anchen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Neagoe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:5

62e minuut.
Heredia speelt de bal door. Neagoe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz is nu in balbezit. Neagoe onderschept slim de pass. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giuliato rent richting de bal. Giuliato passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Padilla de bal. Padilla geeft een lange en hoge pass. Neagoe springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Heredia is nu in balbezit. Heredia passt de bal in één keer door. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Anchen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Neagoe is nu in balbezit. Padilla met een sublieme pass. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz haalt uit met een fantastische trap. Anchen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Santoya komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Neagoe heeft problemen om de bal te vangen. Neagoe passt de bal in één keer door. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz schiet op doel. Anchen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:6

78e minuut.
Kotwicz geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Ienaga stond buitenspel. Quintana Fernández maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Neagoe is nu in balbezit. Neagoe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Padilla rent richting de bal. Padilla met een sublieme pass. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Anchen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Presos FC - redemption team 0:7

88e minuut.
Doeltrap. Aladağ met een harde bal richting middenveld. Heredia kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Heredia rent richting de bal. Heredia geeft een hoge lob. Muñoz kopt de bal weg. Neagoe rent richting de bal. Neagoe haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Presos FC 72%, redemption team 28%.
Presos FC - redemption team 0:7