Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-07 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6982
Livorno Hololive FC
ACSDALTRIV2 Tactiek Aqua
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.1 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten good
excellent Passen solid
good Verdedigen solid


21e minuut.
Kalasidirov geeft een lange en hoge pass. Bandhi bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Bdeir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. bin Bdeir krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Campagno verovert de bal door een tackle van achteren. Campagno passt de bal in één keer door. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ... Truşcă probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

39e minuut.
Elgueta is nu in balbezit. Elgueta passt de bal in één keer door. Biskupski probeert naar een medespeler te passen. Tassotti rent richting de bal. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. Truşcă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 38%, Hololive FC 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno - Hololive FC 0:0

46e minuut.
Broś komt het veld opgelopen. Starosta komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dobó geeft de bal voor. Rósa kopt de bal weg. Starosta is nu in balbezit. Tassotti is nu in balbezit. Tassotti haalt uit met een fantastische trap. Truşcă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Bandhi geeft een hoge lob. Gajardo rent richting de bal. Met opzet legt Biskupski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Biskupski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biskupski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gajardo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gajardo kan niet meer verder spelen. Kurihara komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Starosta probeert naar een medespeler te passen. Dúbravec bereikt de bal nog maar net als eerste. Dúbravec passt de bal in één keer door. bin Bdeir is nu in balbezit. bin Bdeir draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 41%, Hololive FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno - Hololive FC 0:0